Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mar nagyon regota tetszik egy srac. Mi lenne ha en kezdemenyeznek nala?
Egy suliba jartunk.Nagyon tetszett,mar elso latasra is...Nem sikerul osszeismerkednem vele sulis evek alatt..Nem tudom hogy en tetszettem-e neki,de azt eszleltem hogy folyamatosan bamult.Volt olyan is,amikor ram nezett,en is ra,es akkor elfoditottuk a fejunket mas iranyba,es mosolyogtunk..zavarunkban :))
(JO,ez nagyon ovodas tortenetnek hangzik,en jol tudom ..:))) )
Azota vegeztunk mar...kb 5 eve nem lattam..aztan par nappal ez elott megpillantottam valahol,es akkor is ugyan ugy tetszett...mintha tegnap lattam volna utoljara..pedig nagyon sokat valtozott...Arra gondoltam,hogy felveszem valahogy vele a kapcsolatot..nagyon gaz lenne?
22 L
Az, hogy felveszed pl fb-on az nem gáz szerintem.
De az, hogy te hívod randizni, az kétféleképpen is elsülhet.... Vagy szerencséd lesz és tetszeni fog neki, hogy kezdeményező vagy... vagy pedig megriad tőle.
Az én párom pl kezdeményező típus, ő nem bírta volna elviselni, hogy én hívjam el az ő egóját nagyon sértette volna... :)
Próba szerencse! :)
Semmikepp nem akarom randira hivni,vagy nyomulni.
Csak tudatni szeretnem hogy vevo lennek arra hogy megismerjuk egymast,vagy valamilyen formaban jeleznem a szimpatiamat :D ..
koszonom az eddigi valaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!