Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik egy pasi Szűz a horoszkópja! Szereti ha kezdeményeznek nála? Tudom h tetszem neki, látom rajta, de azt olvastam nem kezdeményez! Mit csináljak? Mivel lehet "meghódítani"?
Engem jó kajával, sörrel, meg kötetlen laza orális szerelemmel! És már nyert ügyed is van! De én Skorpió vagyok!
WTF! XD!
Elore is elnezest kerek, ne vedd szemelyeskedesnek, de nem birom visszatartani a merhetetlenul cinikus enemet:
Szerintem mindenkeppen olvasd el a kinai horoszkopjat, az indian horoszkopjat, az aszcendenset, a szammisztika segitsegevel, a szuletesi szama es a teljes neve alapjan szamitsd ki a sorsszamat, a nevszamat, a szemelyisegszamat, a szivszamat, a parkapcsolatokra vonatkozo szamat, olvasd el a szamokhoz tartozo leirasokat es maris teljes valojaban megismerted ezt az embert, igy tudni fogod, mire vagyik!
Vagy inkabb... varj csak... Van egy teljesen elvadult otletem: beszelgess vele es probald ugy megismerni!
ezzel a horoszkópos fassszsággal a fassszom tele van!
kú-rvára semmit sem jelent!
ne az alapján akard meghódítani!
és h válaszoljak! KEZDEMÉNYEZZ NYUGODTAN!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!