Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülye lennék ha még tetszik, de nem kezdeményeznék a volt barátnőmnél?
Kb 3,5 hónapja szakítottunk, közös megegyezés, haverok maradtunk. Látom h még tetszek neki (csak fél szemmel figyel, szoktunk besz. messen és mindig puszikat küld meg érdeklődik irántam, próbál segíteni ha van vmi problémám) de nem tom h jó döntés lenne-e? Neki volt egy barátja azóta, de nem működött. Szeretem de néha úgy érzem, h jobb is h szakítottunk. A lányról meg csak annyit, h (mások szerint) beképzelt, el van telve magával, szal az ismerőseimnek rossz véleményük van róla. A legrosszabb pedig az h eddig idegesítettek is az ilyen lányok, kifejezetten utáltam de mindezektől függetlenül Őt szeretem (jó...tom elvakít a szerelem).
Csak azt ne mondjátok h nem vagyok felnőve egy kapcsolathoz...ez nem így van, 19 vagyok. Aki nincs felnőve egy kapcshoz az sztem a lány...16 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!