Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy mostanában a nők kezdeményeznek?
A nők lettek rámenősebbek, vagy a férfiak visszahúzódóbbak.. nemtudom, de mostánaban már a nők kezdeményeznek. M
iért lehet ez?
Fiúk ti nem bánjátok, hogy pl.a csaj kéri el az elérhetőségeteket (akár msn, telefonszám, e-mail cím stb.), vagy ő hív el randizni? És nem bánjátok h "elvették ezt a feladatotokat"?
Első randit még sose kértem. De magamból kiindulva... szóval én türelmetlen vagyok:) Néha túlságosan nyomulok, ha szóvá teszik, akkor természetesen megpróbálom visszafogni magam:)) De na, hát van hogy nem bírom kivárni, amíg lép a fiú, és nekem belefér, hogy néha én hívjam randira:)
23N
Velem többször előfordult (még régebben), hogy a csaj kezdeményezett. De mindig olyankor amikor az a csaj valamiért nem jött be.
Kihasználni meg nem akartam őket. Az egyiknek már vőlegénye is volt és még a szalagavatón is flörtölt velem, úgy hogy ott volt a pasija.
Persze a mostani kis nyomingereknél, mint a PS, meg a "lisztes" csávó szóval az ilyeneknél nem csodálom, hogy nem kezdeményeznek, mert ha a csaj csúnyán néz rájuk akkor sírva elrohannak a francba.
32 F
Mert van amikor tuti hogy bejön a srácnak, de a srác félénkebb és nem mer lépni. Meg az is lehet hogy a mai pasik körében egyre nagyobb divat az elcsajosodás. Frizura miliméterpontos, kinyalt fej, csillivilli cuccok.. (Fúúúj.. X_X Halálomon vagyok amikor ilyet látok.. >_<) Lassan a csajok pasisabbak mint a pasik. :D
Amúgy én mindig kezdeményezőbb voltam. Mit veszthetnék alapon. :D Tehát ha nem kérdezem meg ő nem fog és nem jövünk össze. HA én kérdezem meg: Nemet mond és nem jövünk össze VAGY igen, és összejövünk. :D Sajnos az első inkább nem is reagált rá. Bár állítólag bejövök neki, de már sajnálhatja akkor. :)
Egyenjogúságról hallottál már?
A nők harcoltak érte.
"ha az egyenjogúság= női kezdeményezés"
50%-ban. Azért egyenjogúság.
"akkor már mi is megkérhetjük a párunk kezét ugye?"
Miért, mit gondoltál?
Hallottál már egyenjogúságról?
Ezért is harcoltatok, ha nem tudnád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!