Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl kedves vagy töketlen (ahogy tetszik) vagyok. Van rá gyógyír?
Figyelt kérdés
Nem rég lett vége egy parkapcsolatomnak első volt. Az eggyik gond az volt hogy nem voltam elég határozott. Mindig próbáltam a lány kedvében járni, nem tudtam neki nemet mondani. Mindent hozzáigazítottam. Apum elég agresszív volt gyerekkoromban, mindennek úgy kellett lennie ahogy ő elképzelte, makacs volt. Én úgy gondolom alkalmazkodni tanultam meg másokhoz,az életben ez sokszor jól jön viszont vezetni,irányítani utatmutatni,élenjárni eggyáltalán nem tudok. Ami egy nőnek pedig valjuk meg nagyon is kell hogy lássa nem egy gyógyegérrel van. Szóval szeretnék végre kiegyensúlyozottabb lenni.2018. júl. 21. 10:57
1/5 anonim válasza:
Hát ha ez zavar, akkor kényszerítsd bele magad olyan helyzetekbe, ahol vezetsz, irányítasz, utat mutatsz, élen jársz. Gyakorlat teszi a mestert.
Én élvezem a háttérember szerepet. :)
2/5 A kérdező kommentje:
Őszintén szólva nekem is könyebb a háttér szerep csak akikkel eddig összefutottam igényelték a vezetést. De van olyan lány akinek nincs rá igénye?
2018. júl. 21. 11:08
3/5 anonim válasza:
van olyan lány, akinek nincs igénye tökre?
4/5 anonim válasza:
Az szerintem egy közel biztos dolog, hogy a legtöbb nő nem szereti, ha a párja "papucs". Ha, mindenre bólogattál az bizony valóban nem a legjobb, mert ez azt mutatja, hogy semmiben -az élet más területén- sem állsz ki magadért. A mai világban egy ilyen férfi bizony nem kell a nőknek. Én folyamat azt hallom, hogy pl. egy átlagos külsővel rendelkező pasinak azért lett csinos barátnője, mert magabiztos, lehengerlő, nagy dumás és határozott volt. Ez kell a mai nőknek. Azt azért tegyük hozzá, hogy ez neked az első kapcsolatod volt, tehát ez tanuló pénz volt. A következőkben ne legyél ilyen, ebből most tanultál, a következő kapcsolatban ezt használd fel, mint tapasztalatot!
5/5 A kérdező kommentje:
Igen igyekszem köszi
2018. júl. 21. 18:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!