Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mensa-tagok! Nektek Mensa-s a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mensa-tagok! Nektek Mensa-s a párotok?

Figyelt kérdés
Avagy két kiemelkedően magas intelligenciájú ember jobban megérti egymást mint egy normál és egy magas szerintetek?

2018. dec. 12. 23:16
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
49%
ezekből a válaszokból is kiderül, hogy hiába magas valakinek az IQ-ja, attól még lehet egy gyerekes idióta
2018. dec. 13. 09:03
 22/27 anonim ***** válasza:

egyébként nem értem az első oldal kommentjeit.

a hivatalos mensás tesztírásokon kb a tesztírók fele lehetne mensa-tag.. nem annyira ritkaság, csak kevesen veszik rá magukat, nem fizetnek érte, lusták elmenni megírni stb

2018. dec. 13. 09:03
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

Két intelligens ember jobban megérti egymást,de ez nem feltétlenül igaz a kapcsolatokra. Az atlag IQ amivel már simán elboldogulsz az életben olyan 95-110 között van, körülbelül az emberek 80%-a és a 110 már simán tehet az osztály vagy iskola legjobb diákjává, ha szorgalmas is vagy. Nem vagyok Mensa tag, átlagosan 120-126 közötti teszteket írok és hiába fejlesztem magam, néha így is keményen kiütközik a különbség a mindennapokban. Például én már régen tudom a megoldást, amikor mások még javában a problémát sem ismerik. Meg kellett tanulnom kivárni a rettentő unalmas párbeszédeket, mert hiába mondom el a végeredményt, nem fogják érteni és én vagyok az irigység és kinézés tárgya. Kb a napom fele ilyen beszélgetésekből áll a munkahelyen. Ugyanezt látom nálam sokkal intelligensebb embereken, csak ők már azt sem értik,hogy várniuk kell a gyengébbek miatt. Látok emiatt sok embert antiszocnak titulálva.

Párkapcsolatban viszont lényegtelen, bár azt veszem észre,hogy hasonló a hasonlóval hamarabb megtalálja a közös hangot. Jellemzően kevésbé jó külsejű de okos sracok hasonló párt találnak, a barbiek Ken babát találnak és az okos és jo külsejű emberek ugyanilyenekre figyelnek fel.

2018. dec. 13. 09:15
 24/27 anonim ***** válasza:
61% én bevállalom, hogy gyerekes idióta vagyok... :)) Különben nem lógnék itt veletek... :))
2018. dec. 13. 09:20
 25/27 A kérdező kommentje:

Igen, engem is az zavar, hogy állandóan várnom kell másokra. Amikor már rég tudom az egész beszélgetést előre, mikor mit fog mondani és mi lesz a végkövetkeztetés stb.

Ha meg félbeszakítom, hogy ne is folytassa, már értem, akkor dühöng, hogy miért nem hallgatom végig.

Fél órákat beszélünk olyan dolgokról amiről 2 perc is sok nekem. :/

Antiszocnak, állandóan idegesnek és türelmetlennek tartanak.

2018. dec. 13. 14:19
 26/27 anonim ***** válasza:
52%

"Antiszocnak, állandóan idegesnek és türelmetlennek tartanak."

Talán mert aki kényszeresen közbevág egy beszélgetés folyamán a másik ember minden harmadik mondatába azzal, hogy "befejezheted, úgyis tudom, mit fogsz mondani", az tényleg türelmetlen és frusztrált. :D

2018. dec. 13. 17:13
 27/27 anonim ***** válasza:

Sosem értettem, miért ájulnak el az emberek attól, hogy valakinek magas az intelligencia hányadosa.

Lehet valakinek 180-as IQ-ja, ez csak annyit takar, hogy nagyon logikusan képes gondolkodni, mert konkrétan ezt mérik az IQ tesztek.

A tényleges intelligenciába nálam számos dolog tartozik: műveltség, humorérzék, érzelmi intelligencia stb. Ergo számomra nem jelent semmit, hogy valaki Mensa-tag, mert nem ettől függ, hogy valaki ténylegesen intellogens-e, vagy sem.

2018. dec. 13. 19:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!