Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mensa-tagok! Nektek Mensa-s a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mensa-tagok! Nektek Mensa-s a párotok?

Figyelt kérdés
Avagy két kiemelkedően magas intelligenciájú ember jobban megérti egymást mint egy normál és egy magas szerintetek?

2018. dec. 12. 23:16
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
0%
autism in action
2018. dec. 12. 23:17
 2/27 anonim ***** válasza:
24%

Baromi gyakorik lehetnek a gyakorin 3500 taggal...jajj, hát én is mensa tag vagyok.

32/f

2018. dec. 12. 23:21
 3/27 anonim ***** válasza:
16%
Meg én is.
2018. dec. 12. 23:27
 4/27 anonim ***** válasza:
40%

Meg a többi 3496 :D

32/f

2018. dec. 12. 23:31
 5/27 anonim ***** válasza:
100%
Akkor most arra vagy kíváncsi, hogy a Mensa tagjai szívesebben választanak-e szintén Mensa-tag társat maguknak, vagy arra, hogy a nagyon intelligens emberek egymást keresik-e? Mert ez két külön kérdés.
2018. dec. 12. 23:49
 6/27 anonim ***** válasza:
még nincs párom de nem lesz ilyen kritérium..magas intelligencia az azért jó
2018. dec. 12. 23:53
 7/27 anonim ***** válasza:
58%

Én nem vagyok Mensa-tag (nem látom értelmét ennek a sznob klubságnak, bár simán vinném a tesztet a 146 körüli IQ-mmal), de szerintem még az se biztos, hogy a Mensa tagok kiemelkedő intelligenciájúak. A Mensa tagok kiemelkedő Mensa-teszt kitöltők. Ennyi. Nem hiszem, hogy kiemelkedő Mensa-teszt kitöltő emberek jól vagy kevésbé jól értenék meg egymást, mint bárki más. Az egész baromság.

Ismerek amúgy pár Mensa tagot, szürke kisegerek, informatikus kóder, középiskolai tanár meg ilyesmi. Komoly ember nem bohóckodik ilyennel.

2018. dec. 13. 00:06
 8/27 anonim ***** válasza:
66%
GYK-n mensások. :-D Itt csak menzások vannak.
2018. dec. 13. 00:20
 9/27 anonim ***** válasza:
76%

7-tel értek egyet.

Egyébként én vagyok az egyetlen, aki a tizedik kérdés előtt mindig elveszítette az érdeklődését egy IQ tesztben...? Sok hülye unalmas ábra, amihez képest egy középiskolai matekfeladat szórakoztató film...

2018. dec. 13. 00:29
 10/27 anonim ***** válasza:

Pedig meg fogtok lepődni, volt MENSA tagos a GYIK-en (nem tudom jár-e még ide)

2*sü (bocs nem tudom az egyébként vállalt nicknevét így fejből leírni)

Ez a hozzászólásaiból is látszik, a természettudományk rovatban írogatott, nagyon értelmes ember.

2018. dec. 13. 02:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!