Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mensa-tagok! Nektek Mensa-s a párotok?
Nem tudom, pontosan mennyi a párom IQ-ja, csak hogy neki is átlag feletti. Azért a hétköznapokban nem nagyon van akkora különbség pl a 120 meg a 135 között, hogy azt egy bármilyen (nem feltétlen pár-) kapcsolatban érzékelni lehetne. Legalábbis szerintem.
2018. dec. 13. 04:10
Kedved kérdező! Ha az egyik fél, akkor tegyük fel, hogy mensás, és szeretne ismerkedni, akkor épeszű és teljesen normális, hogy egy olyasvalakivel szeretne ismerkedni aki nem hót hülye, hanem rendelkezik egy-ket diplomával,nyelveket beszél, és valamilyen szinten művelt. Attól, hogy valakinek rendkívül magas intelligenciája van és ennek következtében mensás, még nem jelenti azt, hogy feltétlenül mensással kell osszejonnie. Tudtommal, rengeteg ember okos és mégsem a menyasszony tagja. Lásd az Ivy League iskolák tanulóit.
2018. dec. 13. 06:24
Heteske, melyik szórású teszt szerint 146 az IQ-d?
Btw a fordítása a valaszodnak (meg a 10esének): "túl buta vagyok, ezt érzem én is, és zavar, de inkább azt mondom, hogy ők a hülyék, nem én, így jobban elviselhető."
Tudod, mint az oltásellenesek, a laposföldesek, meg a többi. Hasonló a mechanizmus.
2018. dec. 13. 07:26
A 15-ös szórású szerint, okoska.
2018. dec. 13. 07:41
Az IQ-m alapján valószínűleg lehetnék Mensa-tag, de ahhoz, hogy a párom is az legyen, homokosnak kellene lennem.
2018. dec. 13. 07:45
Akinek 15-ös szórású IQ teszt megmutatta, hogy 147 az IQ-ja, az megtenné, hogy átküldi annak a tesztnek az elérhetőségét? A Mensa tesztje sajnos csak annyit mér, hogy 135 fölött van-e, utána már nem...
2018. dec. 13. 07:54
Nem csak mensa tesztet töltöttem ki, okoska, hanem vagy fél tucatot. Nincs mit átküldenem neked, látod ezért hülyeségek ezek a tesztek, mert irigységet, féltékenységet, rossz érzéseket keltenek. Nyugodj meg: sokkal intelligensebb, sikeresebb és képzettebb ember vagyok nálad, leülhetsz.
2018. dec. 13. 08:12
Ui: remélem érzed magadban a vérnyomás-növekedést. Látod, erről van szó. Az irigységről, rossz érzésekről. Ezért tartom faxságnak ezt az egész mensa tesztet. Most mindjárt azzal jössz majd, hogy neten mindenki azt mond, amit akar, meg elkezdesz fikázni, ócsárolni... na ennyit érnek ezek az "intelligens" klubok. Semmit.
2018. dec. 13. 08:20
Én tag vagyok.(Programokra nem járok.) Párom nem írt tesztet, bár szerintem menne neki. Amúgy kb. százból 1-2 ember sikeresen írná a tesztet, tehát itt is vannak akiknek sikerülne, ha elmennének megírni.
Nekem fontos volt, hogy értelmes legyen a párom, (ha erre vonatkozik a kérdés), de itt is van több értelmes ember a hozzászólások alapján. Nem kell túl sokat gondolni a Mensa-tagságról.
2018. dec. 13. 08:21
Én Mensa-tag vagyok. Mindig érdekeltek a logikai feladatok, nem volt túl nehéz a tesztet megírni, még élveztem is.
A párom nem az, ő csak a netes tesztet töltötte ki kíváncsiságból.
Nem zavarja egyikőnket sem ez a helyzet, vannak fontosabb dolgok is ennél egy kapcsolatban.
Lehet valaki mensa-tag, ha nem jövünk ki, nem értünk egyet, nem azonos a jövőképünk stb.
Szóval minket nem zavar, de tudok olyan ismerőst, aki szintén lehetne mensa-tag (135 felettit írt) és neki fontos, hogy a párja is ilyen "szinten" legyen.
2018. dec. 13. 09:01
Kapcsolódó kérdések: