Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért csak addig kellek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak addig kellek a fiúknak?

Figyelt kérdés

21éves vagyok.. Sok srácnak csak addig vagyok szimpi míg meg nem ismer jobban..

A legtöbbnek csak szexre kellenék.

Azt vettem észre ha már nem úgy cselekszek ahogy ők azt szeretnék és elmondom a véleményem őszintén az nem jött be eddig nagyon senkinél. Nem vagyok egy irányítható típus.. Sőt. Ez ennyire baj?

Vagy csak rossz emberekkel ismerkedek?:/

2018. dec. 9. 09:12
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Vagy azért, mert másra nem vagy alkalmas, vagy azért, mert csak a legjobb képű fiúk érdekelnek, akik megtehetik, hogy mindig mással bújnak ágyba.
2018. dec. 9. 10:13
 12/21 anonim ***** válasza:
vagy olyanokkal ismerkedsz, akik komolytalanok, vagy lerí rólad, hogy üres vagy belülről.
2018. dec. 9. 11:36
 13/21 A kérdező kommentje:
Hát igazából akikkel ismerkedni szoktam. Nem csúnyák de nem is adoniszok, szóval jól néznek ki de nem olyan hú de nagy számok, vannak náluk azért jobbak. De nem is e szerint ismerkedek. Pl. 2srácnál is azt vettem észre hogy irányítani akartak engem és ahogy én megmondtam nekik hogy mi nem tetszik onnantól már nem voltam érdekes számukra.
2018. dec. 9. 11:46
 14/21 anonim ***** válasza:

Vedd észre a különbséget hogy te érdekled őket vagy a bugyid. Sok pasi nagyon jól leplezi a szándékát, de azért ki lehet találni.

Én inkább a szerényebb, rendes padsikkal foglalkozom. Elviselni sem tudom az egoista, nagyképű embereket.

Lehet azt érezni, hogy mennyire figyelmes valaki, mennyire érdeklődő? Sokszor jobban kiderül hogy milyen a személyisége abból, ahogy másokkal viselkednek. Én is kedves vagyok mindenkivel aki nem árt nekem, hasonlót várok el a páromtól is.

Ha tényleg ennyire lerí hogy csak szexet akar, akkor sztem felejtős.

Nincs a környéken rendes pasi? 😀

2018. dec. 9. 12:07
 15/21 A kérdező kommentje:
De az a vicc, hogy tök érdeklődő, mint aki belém van zúgva úgy viselkedik élőben, folyton bókólgaz, simogat. De amúgy meg semmi komolyat nem akar. De biztos vanmak, csak én fogom ki ezeket.
2018. dec. 9. 12:14
 16/21 anonim ***** válasza:

Randi volt, vagy suliban találkoztatok?

Mennyi idős?

2018. dec. 9. 12:15
 17/21 A kérdező kommentje:

Munkahelyen, 26..

Nem volt randi

2018. dec. 9. 12:27
 18/21 anonim ***** válasza:

"amúgy meg semmi komolyat nem akar"

Akkor hagyd, később csak kellemetlenebb lesz vele mindig találkozni. Most még ki tudsz hátrálni belőle könnyen.

Főnököd egyébként, vagy csak kolléga?

2018. dec. 9. 12:38
 19/21 A kérdező kommentje:
Hagyom, nem is én kezdeményezem vele a flortolgeteseket. Ő mozdul rám folyton. Csak nem értem.. Kollégám.
2018. dec. 9. 12:41
 20/21 anonim ***** válasza:

Egy kis egónövelés neki gondolom.

Keress egy rendeset! ;)

2018. dec. 9. 12:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!