Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kedvességgel, odaadással jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedvességgel, odaadással jó szexel megszerezhetek magamnak egy férfit, aki nem egyedülálló?

Figyelt kérdés

Rosszindulatú kommenteket nem kérek.

Szerelmes vagyok,és szeretném ezt a férfit magamnak.

2018. dec. 7. 21:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
87%
Nem rosszindulató komment. Csak annyi, hogy ha el tudod szakítani a párjától, nem félsz, hogy más is el tudja tőled?
2018. dec. 7. 21:56
 2/13 anonim ***** válasza:
82%
Tehát nem vagy kedves, se odaadó, de eljátszanád, hogy megkaphasd? Jól értem? :D
2018. dec. 7. 21:57
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Szexre igen.

Állandóra?

Írj le 10 okot, hogy miért/miben vagy jobb, mint a mostani csaja/pasija!

2018. dec. 7. 21:57
 4/13 anonim ***** válasza:
76%
1. nekem is pont ez jutott az eszembe :D és még annyival kibővíteném, hogy biztos megéri a belefektetett energia?
2018. dec. 7. 21:58
 5/13 anonim ***** válasza:
Igen megszerezheted, de nem félsz attól hogy pl téged is ugyan úgy eldob esetleg mint a mostani nőjet , hogy más nő ugyan így elveszi toled ahogy most te? Nem rosszbol kérdezem de nekem ez lenne a fejemben végig ha ilyet tennék hogy mással megtette ezt akkor mi a garancia arra hogy velem nem teszi meg ugyan ezt ?
2018. dec. 7. 21:58
 6/13 anonim ***** válasza:
90%

Én is szerelmes vagyok egy pasiba, aki kapcsolatban van. És hetente találkozom vele. És tudod mit csinálok? Semmit. Mert nem kavarok bele másnak a kapcsolatába. Ha könnyen elhajlítható, nem is kéne. Ha kilép a kapcsolatából, akkor azt a kapcsolatért tegye, ne egy másik nőért.

Én is szeretném őt magamnak, de nem lehet. Nem csábítgatom, nem riszálom magam előtte, sőt, mióta megtudtam, hogy van kapcsolata, kerülöm is. Nekem többet ér, hogy nyugodt lelkiismerettel nézhetek tükörbe és minden reggel úgy kelek fel, hogy szeretek önmagam lenni. És ez nem rosszindulatú komment volt, hanem jó szándékú.

2018. dec. 7. 21:59
 7/13 anonim ***** válasza:
35%
Személyiségtől és a jelenlegi kapcsolatától függően igen. De ne játszd meg magad, mert azzal csak átvered, és beteszel a mostani kapcsolatának, ami esetleg amúgy menthető lenne.
2018. dec. 7. 22:02
 8/13 anonim ***** válasza:
82%

#6, több ilyen gondolkodású nő kellene ebbe a világba, mint te! Teljesen korrekt amit írtál. Küldök egy virtuális pacsit neked. :)

A nap embere vagy.

2018. dec. 7. 22:05
 9/13 anonim ***** válasza:
57%
Szexre esetleg megkaphatod, de másra ne számíts mert nagyot fogsz csalódni.
2018. dec. 7. 22:06
 10/13 anonim ***** válasza:
54%

Uncsi az asszony azt jó vagy egy kis változatosságnak, ürítőlyuknak.

Nem rosszindulat, hanem a valóság.

2018. dec. 7. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!