Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedvességgel, odaadással jó szexel megszerezhetek magamnak egy férfit, aki nem egyedülálló?
Rosszindulatú kommenteket nem kérek.
Szerelmes vagyok,és szeretném ezt a férfit magamnak.
Szexre igen.
Állandóra?
Írj le 10 okot, hogy miért/miben vagy jobb, mint a mostani csaja/pasija!
Én is szerelmes vagyok egy pasiba, aki kapcsolatban van. És hetente találkozom vele. És tudod mit csinálok? Semmit. Mert nem kavarok bele másnak a kapcsolatába. Ha könnyen elhajlítható, nem is kéne. Ha kilép a kapcsolatából, akkor azt a kapcsolatért tegye, ne egy másik nőért.
Én is szeretném őt magamnak, de nem lehet. Nem csábítgatom, nem riszálom magam előtte, sőt, mióta megtudtam, hogy van kapcsolata, kerülöm is. Nekem többet ér, hogy nyugodt lelkiismerettel nézhetek tükörbe és minden reggel úgy kelek fel, hogy szeretek önmagam lenni. És ez nem rosszindulatú komment volt, hanem jó szándékú.
#6, több ilyen gondolkodású nő kellene ebbe a világba, mint te! Teljesen korrekt amit írtál. Küldök egy virtuális pacsit neked. :)
A nap embere vagy.
Uncsi az asszony azt jó vagy egy kis változatosságnak, ürítőlyuknak.
Nem rosszindulat, hanem a valóság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!