Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mitől lehet hogy egy egyedülál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől lehet hogy egy egyedülálló 21 éves lány aki kb. a félévente változtatott profilképeire 350-400 likeot kapott, most csak 200-at?

Figyelt kérdés
Eddig mindig egyedül szerepelt, most pedig egy 6 év körüli kislány ül az ölében. Szerintem nagyon aranyosak. Mit jelenthet ez? Jelzi hogy már gyereket szeretne és ez valakinek visszataszító?
2018. ápr. 11. 07:45
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

Ennyi hülyeséget egy kérdésbe régen sikerült belesűríteni.

A profilkép nem lájk gyűjtésre van. Azért van, hogy felismerjenek, ha esstleg név alapján nem ugrik be.

2018. ápr. 11. 07:56
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

úristen, öregem

Fekete Pákó hozzád képest egy észlény

2018. ápr. 11. 08:01
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

Felére csökkentek a lájkok! Ma leáll a tőzsde. :(

Nagyon kivanom, hogy legyen ez a legnagyobb problémád/problémája az életben! :)

2018. ápr. 11. 08:07
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
És ez csak rosszabb lesz. A normális élet szép lassan megszűnik és a reggeli kenyér helyett lájkokból élnek majd. Ha nincs elég akkor meg kinyírják magukat. Csodás. Csak mert néhányan nem kattintottak egy gagyi kütyüvel egy fiktív gombra. Ezen tényleg ki kell borulni.
2018. ápr. 11. 08:16
 5/22 A kérdező kommentje:
Nem kiborulás, csak érdekes a visszaesés. Engem a pszichológiai oka érdekelne.
2018. ápr. 11. 08:17
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

Szimplán csak a kevesebben értékelik a cukit, mint a szépet, szexit, nőiességet. Szerintem

23 N

2018. ápr. 11. 08:20
 7/22 anonim ***** válasza:
43%
A pszichológiai oka? Annak hogy nincs élete és a számokat nézi ahelyett, hogy értelmes dolgokkal foglalkozna valaki?
2018. ápr. 11. 08:22
 8/22 A kérdező kommentje:

#6 Szép, szexi, nőies—-> lefeküdne vele —-> gyerek

Valahogy ezzel csak meg vonzóbb számomra, hogy szereti a gyerekeket, nem tudom a többiek gondolkodásában hol tűnik el a logika.

2018. ápr. 11. 08:27
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

Van gyereke -> foglalt

Van gyereke -> jár vele egy gyerek

Szeretne gyereket -> házasságra és családra vágyik, egy kis kötetlen kufirc következmények nélkül ki van zárva

Jelen esetben a lájk=dugná. Nem feleségül venni akarja, csak telelőni rajta minden lukat.

Tudod, 2018-ban ez a divat.

2018. ápr. 11. 08:38
 10/22 A kérdező kommentje:
Én csak magamból indulok ki.
2018. ápr. 11. 08:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!