Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Srácok, ti bevállalnátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, ti bevállalnátok egy 30 éves, egyedülálló anyukát?

Figyelt kérdés
Most kezdek ismerkedni egy ilyen hölggyel, eddig minden klappol. Fura, pár hónappal ezelőtt még nem is gondoltam a családfő szerepre (noha volt olyan lány, akit szívesen elvettem volna feleségül és a gyermekeim anyjának is el tudtam volna képzelni), de most egyáltalán nem zavarna, ha nevelőapuka lennék. Hagyjam, hogy dolgozzon a rózsaszín köd, vagy inkább ne vegyem a nyakamba más gyerekét?

2018. jún. 17. 12:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
66%
Nálam csak szexre jöhetne szóba, de az én vagyok.
2018. jún. 17. 12:11
 2/11 anonim ***** válasza:
55%
kizárt!
2018. jún. 17. 12:13
 3/11 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem ez teljesen normális. Én is egy anyukával ismerkedem most a tiednél 3 évvel fiatalabb.

Több mint valószínű, hogy le is horgonyozom itt mivel az én korosztályom a 20-22-23évesek közt többnyire csak a lóvéra mennek és egyről a kettőre nem tudok velük jutni komolyabb szempontokból. Még ezeket nem érdekli, hogy a pasi visz nekik virágot a randira, nyomkodják a facebookot is randevú közben én undorodom az ilyentől. Egy idősebb nővel meg lehet beszélni szinte mindent, komolyabb is más a felfogása is.

A mai 21-22-23ések (nők) nem hiszem,hogy sokra vinnék az életbe, ha nem keresnek maguknak hamarosan egy 35éves balféket aki elfogja tartani őket.

2018. jún. 17. 12:16
 4/11 anonim ***** válasza:
87%
Jól gondold meg ha akarod e más gyerekét nevelni, vagy inkább megvárod még lesz sajátod. A gyerekek miatt elég sokat fogod majd látni az exét t, lehet hogy zavaró lesz.Egy anyukának mindig a gyerek az első, és csak azután más. A te döntésed, de szerintem még érdeklődj olyannál aki hasonló helyzetben van.
2018. jún. 17. 12:38
 5/11 anonim ***** válasza:
58%

Egy hete még azt mondtam volna könnyen lehet.

Ma már azt,kizárt.

Max szex.

2018. jún. 17. 12:50
 6/11 anonim ***** válasza:
53%
Nem kellene nekem plusz probléma forrás!
2018. jún. 17. 12:58
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem tudok határozottan dönteni, mert ez nagyon egyénfüggő. Per pillanat nincs ilyen "jelöltem", ezért a válaszom az, hogy valószínűleg nem.
2018. jún. 17. 13:28
 8/11 anonim ***** válasza:
Semmiképp.
2018. jún. 17. 14:28
 9/11 anonim ***** válasza:
Szexre.
2018. jún. 17. 21:45
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem.
2018. jún. 17. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!