Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találhatok majd párt? :' (
Miért ne találhatnál?
Annyi, hogy inkább az idősebb férfiak között nézelődj, 35-40 felé.
Biztos találhatsz, de az igazat megvallva kevesebb közül választhatsz majd mint gyerek nélkül.
Persze így is lehetnek jó partyk és jó pasik, csak kicsit másabb lesz a választék mint gyerek nélkül (picit szűkebb)
A GYK-n világszinten a legmagasabb a védekezés melletti teherbeesések aránya.
Miért félsz az egyedülléttől?
Elvált férfi vagyok , nem okozna gondot ha találnék valakit akinek már mondjuk gyereke lenne.
Arra vigyázz hogy biztos lesznek érdeklődők irántad, de ez főleg addig fog tartani amíg meg nem fektetnek.
Férfiak kevésbé tudják elfogadni más gyerekét , ezért szexen kívül nem is igen fognak mást akarni.
Amíg nekem nem volt saját gyerek én sem tudtam volna elképzelni olyannal akinek van. Ma már más a helyzet, akinek van gyereke az már másképp gondolokozik, és nem úgy tekint a gyerekre mint valami nyűgre.
Egy szó mint száz biztos fogsz találni párt.
Persze, de nem egy vidám és könnyű időszak következik. Szedd össze magad, tanulj az esetből és tegyél meg mindent hogy tökéletes anyukája lehess egy kisbabának. :)
Fel a fejjel.
Köszönöm mindenkinek. Igen gondoltam, hogy nem lesz egyszerű majd.
Bármennyire is hihetetlen VALÓBAN szedtem gyógyszert. Volt labor előtte. Mégis gyengébb lett a hatása. Azt mondta az orvosom, hogy lehetséges az antibiotikum volt a baj. Amit előtte szedtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!