Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pároknál egy év után meztelen kép?
Már egy éve vagyunk együtt a párommal,és hát néha utalgat arra hogy örülne nehány olyan képnek rólam amin nem vagyok ruhában. (Messze lakunk egymástól,érthető hogy hiányzom neki testileg is) Élőben már számtalanszor látott meztelen,vele vesztettem el a szüzességem is,és mindennel jobban szeretem Őt. Végtelenül kedves srác és nem tudnám elképzelni hogy valaha ártani akarna nekem.
DE.
A szüleim válása óta bizalmatlan vagyok. Amilyen állattá képes válni két ember ha össze veszik,az valami hihetetlen. És attól tartok,mint a kapcsolatok nagy része,egyszer a mienk is véget ér. Persze én nem akarom,de közbe jöhet megannyi dolog,történés. Nem is ez a lényeg. Hanem hogy felhasználná-e azokat a képeket valaha ellenem?
Ti lányok,hasonlóképp egy évnél “öregebb” kapcsolatban mit tennétek?
Veletek volt már olyan hogy az egykori szerelmetek zsarolt ilyennel?
Szerintem is normális meztelen képet küldeni. Izgalmas, összeköt.
Nekem is van három exemről, nem törlöm ki, mert semmit nem szoktam törölni, de biztonságos helyen vannak és soha semmilyen körülmények közt nem fogom továbbadni. Például annak esetében sem aki olyan durván elbánt velem, hogy majdnem kórházba kötöttem ki.
Értelemszerűen ha a mostani barátnőmről látnék vagy találnék vagy kapnék meztelen képet, az semmiben nem befolyásolná a hozzá fűződő viszonyomat. Aki egy ilyen miatt ribinek tartja a barátnőjét, az korlátolt, és a véleménye annyit is ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!