Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Pároknál egy év után meztelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pároknál egy év után meztelen kép?

Figyelt kérdés

Már egy éve vagyunk együtt a párommal,és hát néha utalgat arra hogy örülne nehány olyan képnek rólam amin nem vagyok ruhában. (Messze lakunk egymástól,érthető hogy hiányzom neki testileg is) Élőben már számtalanszor látott meztelen,vele vesztettem el a szüzességem is,és mindennel jobban szeretem Őt. Végtelenül kedves srác és nem tudnám elképzelni hogy valaha ártani akarna nekem.

DE.

A szüleim válása óta bizalmatlan vagyok. Amilyen állattá képes válni két ember ha össze veszik,az valami hihetetlen. És attól tartok,mint a kapcsolatok nagy része,egyszer a mienk is véget ér. Persze én nem akarom,de közbe jöhet megannyi dolog,történés. Nem is ez a lényeg. Hanem hogy felhasználná-e azokat a képeket valaha ellenem?

Ti lányok,hasonlóképp egy évnél “öregebb” kapcsolatban mit tennétek?

Veletek volt már olyan hogy az egykori szerelmetek zsarolt ilyennel?

2018. dec. 2. 20:23
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
85%

Lehet le leszek ezért pontozva, de nekem van olyan videóm ahol meztelen volt ex barátnőm. Mai napig meg van.

Nem élnék vissza vele soha, maximum megtartom magamnak így emlékbe.

Tudom, hogy mit bukhatnék vele, ha vissza élnék vele.

2018. dec. 2. 21:07
 12/33 A kérdező kommentje:

Akik nemet mondanak nagyon igazuk van,és én is ezért akartam itt úgymond női tapasztalatokat gyűjteni...

Valóban,akármennyire szeretünk most valakit,a szerelemből csettintesre lehet gyűlölet és az pedig olyanokra veszi rá az embert amit lehet nem tenne meg tiszta fejjel.

És az utolsó válaszolónak:

Nem értem miert kéne téged lepontozni,szerintem helyesen cselekedtél és megbízható ember vagy hogy nem élsz vissza vele. Sokan nem ilyenek 🤷‍♀️

2018. dec. 2. 21:12
 13/33 anonim ***** válasza:
71%
#11: Szerintem sem kell lepontozni téged. Legalább te vagy a példa hogy normális férfiak is vannak, és nem mindenki egy állat aki szakítás után ilyenekkel zsarolja a másikat. Úgyhogy nem írtál semmi rosszat.. sőt..
2018. dec. 2. 21:17
 14/33 anonim ***** válasza:
45%

11# vagyok:

Az évek során viszont rengeteg olyan pasival találkoztam, akik eléggé visszaéltek vele. Ugyan is voltak olyan ismerőseim, netről ismertem meg őket, akiknek tele volt a telefonja ilyen képekkel.

Legtöbb olyan volt akit megfektettek, avagy célpont volt, hogy megakarják fektetni őket.

Úgy hogy rengeteg nő, ha imponál neki egy pasi, meglátszik, hogy könnyen küld magáról képet.

Viszont az exem képével, videójával nem élnék vissza.

Nem is akarok rajta bosszút sem állni, mert minek?

Rá jöttem, hogy annál a kapcsolatnál szerintem egyikünk sem volt igazán szerelmes a másikba. Nem is hiányzik úgy..

2018. dec. 2. 21:27
 15/33 anonim ***** válasza:
en csak olyat kuldok a ferjemnek, amin sem az arcom, sem mas beazonosithto dolog (ekszerek, kornyezet) nem latszik.
2018. dec. 2. 21:29
 16/33 anonim ***** válasza:
83%
Hat en szoktam neki keres nelkul is kuldeni mert tudom hogy tetszem neki es hogy szeret. Bizom benne mert mar ismerem annyira hogy tudjam sosem artana nekem. Mondjuk mi mar 2 eve vagyunk egyutt de egy ev utan is megvolt ez mar siman. Ha nem erzed a feltetlen bizalmat akkor ne kuldj de amugy meg semmi nincs benne. Vagy ha zavar, kuldd pl snapchaten.
2018. dec. 2. 22:47
 17/33 anonim ***** válasza:
73%

Biztos le leszek pontozva, szerintem nincs benne semmi extra. Én küldtem már és kaptam is. Izgi volt. Arcom nincs rajta, így nem tud akárki beazonosítani.

Érdekes a férfiak miért nem félnek, hogy a csaj a barátnőivel esetleg csorgassák a nyálukat rá?!

2018. dec. 2. 22:59
 18/33 anonim ***** válasza:
0%
Nem biztos hogy visszaélne vele szakítás után.... lehet pont azért nem fogtok szakítani mert bár neked eleged lesz ő sakkban tart majd vele. Nincs rajta a fej.... hát akkor azok előtt nem égsz le akik csak immel ámmal ismernek. Akik láttak már fürdőruhában vagy lengébb nyári öltözékben azok el tudják majd dönteni te vagy e a képen vagy sem. 1év? Én annyi idő alatt azt is el tudnám veled hitetni hogy földönkívüli vagyok. hány házasság végződik válással? Ha csak az ajtócsapkodósokat számoljuk az is sok pedig az házasság míg ti még ilyen csip csup kapcsolatosdinál tartotok...
2018. dec. 2. 23:32
 19/33 anonim ***** válasza:
60%
Nem, nem küldök interneten semmi ilyet. Ha 100%-osan meg is bízom a páromban, a Zuckerberg-ben nem. Az internet örök.
2018. dec. 3. 02:24
 20/33 anonim ***** válasza:
60%

Amire én gondoltam, az olyan, hogy pl hason lefekszel az ágyra, látszik a dekoltázsod, a vállad, a derekam, csípőd, farpofád. Ami nem látszik, melltartó/bikini pánt, mell elülső része és ami utána van, ruhacsík a csípődön, meg ami a lábad között van. Ezzel nem mutatsz többet, mint egy strandon. Másik, ha hosszú a hajad, rásöpröd a melledre, leülsz az ágyra, oldalról kattintasz egyet és itt sem látszik semmi, mivel van amit te takarsz van amit a látószög.

Ilyen melleket, szét húzott puncikat meg normális ember nem kér és nem is küld szerintem. Agyon is vágná a szándékot, miszerint dolgoztass meg a képzeletét.

32/f

2018. dec. 3. 03:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!