Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pároknál egy év után meztelen kép?
Már egy éve vagyunk együtt a párommal,és hát néha utalgat arra hogy örülne nehány olyan képnek rólam amin nem vagyok ruhában. (Messze lakunk egymástól,érthető hogy hiányzom neki testileg is) Élőben már számtalanszor látott meztelen,vele vesztettem el a szüzességem is,és mindennel jobban szeretem Őt. Végtelenül kedves srác és nem tudnám elképzelni hogy valaha ártani akarna nekem.
DE.
A szüleim válása óta bizalmatlan vagyok. Amilyen állattá képes válni két ember ha össze veszik,az valami hihetetlen. És attól tartok,mint a kapcsolatok nagy része,egyszer a mienk is véget ér. Persze én nem akarom,de közbe jöhet megannyi dolog,történés. Nem is ez a lényeg. Hanem hogy felhasználná-e azokat a képeket valaha ellenem?
Ti lányok,hasonlóképp egy évnél “öregebb” kapcsolatban mit tennétek?
Veletek volt már olyan hogy az egykori szerelmetek zsarolt ilyennel?
"vele vesztettem el a szüzességem is,és mindennel jobban szeretem"
nyugi, parod felre kur 100%
Igazából a kockázat és az, hogy egyszer nyilvánosságra kerül szinte majdnem mindig benne van az ilyenben.. Bár te ismered a barátod, te tudod, hogy milyen lenne veled, ha teljesen tönkremenne a kapcsolatotok mondjuk, de inkább ne is gondolj ilyenre.
Én amit javasolnék az az, hogyha csinálsz neki képeket akkor csak olyat csinálj, ha teljesen meztelen, hogy nem látszik az arcod.
Az #1esnek üzenem,hogy nyugi,nem kúr félre :))))
Mert nem olyan srác.
De érdekelne miből gondolod ezt,kedves mindent tudó...
#2 Köszönöm a hasznos választ,én is gondoltam ilyesmire,és ezzel nem tudna úgyse mit kezdeni,ha az arcom nincs benne. Mondjuk ismerem őt,nem haragszik meg egy könnyen senkire és nem szeret megbántani másokat,szoval nem sok valószínűséget látok rá hogy olyan legyen mint pl. Apám anyámmal
Én meztelen képet nem küldenék soha senkinek. Nem is küldtem. Kapcsolatunk elején egész alakos fehérneműset kapott rólam. Tudom ez sem sokkal jobb, de mi is messzebb lakunk és meg akartam lepni. Már ilyet sem küldök, ha találkozunk akkor láthat meztelenül.
24N
Én biztosan nem tenném..
Buta húzásnak tartom, ne haragudj. Elég sok ilyen sztori kering a neten, napixartól kedve külföldig. Ezer egy módon örömet tudsz neki okozni vagy felhúzni.
Amúgy sem értem, szimplán a melledről pl miért nem elég? Majd hozzáképzeli a többit, ennyi fantáziája gondolom csak van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!