Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Pároknál egy év után meztelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pároknál egy év után meztelen kép?

Figyelt kérdés

Már egy éve vagyunk együtt a párommal,és hát néha utalgat arra hogy örülne nehány olyan képnek rólam amin nem vagyok ruhában. (Messze lakunk egymástól,érthető hogy hiányzom neki testileg is) Élőben már számtalanszor látott meztelen,vele vesztettem el a szüzességem is,és mindennel jobban szeretem Őt. Végtelenül kedves srác és nem tudnám elképzelni hogy valaha ártani akarna nekem.

DE.

A szüleim válása óta bizalmatlan vagyok. Amilyen állattá képes válni két ember ha össze veszik,az valami hihetetlen. És attól tartok,mint a kapcsolatok nagy része,egyszer a mienk is véget ér. Persze én nem akarom,de közbe jöhet megannyi dolog,történés. Nem is ez a lényeg. Hanem hogy felhasználná-e azokat a képeket valaha ellenem?

Ti lányok,hasonlóképp egy évnél “öregebb” kapcsolatban mit tennétek?

Veletek volt már olyan hogy az egykori szerelmetek zsarolt ilyennel?

2018. dec. 2. 20:23
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
58%
Csak olyat szabad amin nem vagy beazonosítható. Vagy snapchat és 24 óra alatt eltünik a kép. Ez elég jó megoldás mert kapott is meg nem is.
2018. dec. 3. 07:16
 22/33 anonim ***** válasza:
57%

Az első kapcsolatom ami 3 évig tartott rendszeresen küldtünk egymásnak képeket a távolság miatt, megbíztunk egymásban . Amikor szakítottunk megígértük egymásnak,hogy töröljük, én töröltem mindent azt,hogy ő is azt nem tudom mert azóta nem hallottam róla :)

22f

2018. dec. 3. 08:46
 23/33 anonim ***** válasza:
100%
snapchaten képernyőmentéssel nem lehet lementeni mint pl az instastoryt is?
2018. dec. 3. 10:22
 24/33 anonim ***** válasza:
Én kevesebb idő után küldtem neki szexi képet, meztelent nem. Ha erről van szó, vidichat inkább.
2018. dec. 3. 10:47
 25/33 anonim ***** válasza:

Én azt gondolom, hogy az ember eleve soha ne készítsen el olyan fényképet és ne járuljon hozzá ilyen kép elkészítéséhez, aminek a nyilvánosságra kerülése esetén kellemetlen helyzetbe kerülhet. Még saját célra se, nem hogy másnak adni ilyen képet. És nem kell mindjárt meztelen képre gondolni. Egy-két viccesnek tűnő képből is lehet később komoly gondja az embernek.

Nem kell mindjárt arra gondolni, hogy megzsarol, elküldi másnak, stb. De a történelem során e-mail, facebook fiókot, számítógépet törtek már fel, vesztettek/loptak már el SD kártyát, pendrive-ot, notebookot. Ami egyszer létezik elektronikus formában, arról nem tudhatod hova kerül.

2018. dec. 3. 11:38
 26/33 anonim ***** válasza:
75%
Sok ismerős nőről tudom, hogyan néz ki ruha nélkül, nyitott lábbal, stb. Mindet az ex, vagy volt barát mutogatta.
2018. dec. 3. 13:24
 27/33 anonim ***** válasza:

"snapchaten képernyőmentéssel nem lehet lementeni mint pl az instastoryt is?"

Dehogynem. Ezért mondtam, hogy az internetről semmi nem tűnik el, hiába törlöd le.

2018. dec. 3. 15:03
 28/33 anonim ***** válasza:

Megválaszoltad!

Nem szeretnéd!

2018. dec. 3. 15:17
 29/33 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat,igazatok van. Nem fogok küldeni,élőben gyönyörködjön benne vagy sehogy 😅

Mert tenyleg örök az internet ettől félek én is. És hogy esetleg mint ahogy mondtátok,kikerül másoknak,akiket ismerek. Pl. Szakitunk és lesz egy uj barátom,nem akarok félelemben élni hogy mivan ha lejár előtte vagy elküldi neki,hogy tőlem kapta és mekkora ribizli vagyok.

Bizalom bizalom,az internettel ellentétben semmi nem örök sajnos. :( hiába szeretnénk nagyon

2018. dec. 3. 17:58
 30/33 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem egy normális, megbízható kapcsolatba belefér a kölcsönös meztelen kép csere.

Az emberek többségének van meztelen képe.

2018. dec. 5. 04:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!