Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nektek hogy sikerült továbblépni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek hogy sikerült továbblépni?

Figyelt kérdés
Akit szeretek csak barátként néz rám, és még nem volt ilyen munkanap, de rettegek az elsőtől mikor mind egyszerre dolgozunk. Rettegek, hogy minden alkalommal látnom kell, hogy boldogok együtt, és én mellőzve vagyok. Ráadásul mintha egy mocskos kis titok lennék, kettesben megölel, magához szorít, ám ha meglátja, hogy belép a barátnője, egyből visszarántja a mozdulatot. Ez nekem nagyon furcsa, és fáj is. Szerintem egy ölelés mással még belefér. Az érzéseimről senki sem tud.
2018. nov. 21. 21:32
 1/8 anonim ***** válasza:
79%
Kell neked olyan ember, aki abban a tudatban közeledik feléd, hogy azt nem meri felvállalni mások előtt?
2018. nov. 21. 21:41
 2/8 A kérdező kommentje:
Kell vagy sem józan ésszel, sajnos nem tudom megszüntetni az érzést, és ott van rendszeresen, hisz együtt dolgozunk.
2018. nov. 21. 21:47
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Akkor dolgozz máshol,vagy ne kezdj munkahelyi kapcsolatba.
2018. nov. 21. 21:54
 4/8 anonim ***** válasza:
Még nem sikerült. Az jó, ha találsz valakit, akivel ki tudod beszélni minden gondolatod, érzésed, sokat segít. Sajnos nekem nincs ilyen ismerősöm.
2018. nov. 21. 22:04
 5/8 anonim ***** válasza:
A szenvedés segített. Amikor az ember olyan mélyre süllyed lelkileg, hogy már semmi sem számít, akkor rádöbben, hogy a problémák és a fájdalmak se számítanak. Vicces, de a poklot csak az győzheti le, aki megjárta.
2018. nov. 21. 22:14
 6/8 anonim ***** válasza:
90%
Néud, ha nem hallgatsz a józan eszedre, akkor meg szenvedj. Akkor amúgy is felesleges volt a kérdésed.
2018. nov. 21. 22:41
 7/8 anonim ***** válasza:

Mondjuk a felnőttek nem igazán szoktak gyakran ölelkezni a munkahelyen, phaszzus!

Én sem örülnék, ha a párom mindenféle jöttmentet ölelgetne, szerencsére nem is szokása. Ahogy én sem ölelgetem csak úgy a kollégáimat, mert nem vagyok egy fogyatékkal élő vagy középiskolás tini, ott volt ez szokás.

Amúgy ha nem látod, a barátnő akkor is létezik. Hogyan lépnél ki ebből szerinted? Úgy, hogy te is tartod a távolságot, és a minimálisra veszed, ha közben ennyire kattogsz rajta.

Nekem is volt ilyenben részem, - bár mi nem dogoztunk együtt-, de így is tartottam a távolságot. Engem is ölelt meg úgy a srác, hogy az elég szoros és hosszú volt, holott nem voltunk túl szoros viszonyba, indokolatlan volt.

Mégsem lepődtem volna meg azon (mert nem vagyok hülye), hogyha akkor belép a barátnője és ezt végignézi, akkor féltékeny lett volna. Sőt, én is elég kétesnek vettem azt a hosszú és szoros ölelést, ahogy te is. Szóval nem, nem fér bele egy haveri viszonyba.

Ha becsülöd magad valamire is, te is tartod a távolságot, és úgy viselkedsz vele, ahogy bárki mással, vagy még kimértebben. - Vagy ne csináld, hanem szenvedj még jobban, de a csaja akkor is ugyanúgy a képben lesz.

2018. nov. 22. 19:34
 8/8 anonim ***** válasza:
Áh én vagybepasiznék ésmindennap mosolyognék rá vagy új melót keresnék és tipliznék.
2018. nov. 22. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!