Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok, Volt olyan akinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, Volt olyan akinek sikerült túlszárnyalni az exeteket?

Figyelt kérdés
Érzésben? vagy akinél egyértelműen lehetett tudni, hogy ha kezdenél vele, akkor több lenne mint az a "nagybetűs" szerelem.

2018. szept. 25. 16:01
 1/9 anonim ***** válasza:
6%
Na meg egy buta csaj aki az exe utan sirankozik. Es rohanna vissza hozza, akar ott is hagyni az uj palijat azonnal ha felcsillana egy halvany remeny hogy az exxel megprobaljak ujra! Szanalmasak az ilyen nok!
2018. szept. 25. 16:04
 2/9 anonim ***** válasza:

Amint elmentem pszichológushoz és tisztáztuk vele ezeknek a hamis érzelmeknek az okait és hátterét és rendesen lezártam magamban a dolgokat rögtön sikerült.

Addig nem. És az az addig évekig tartott sajnos. De jobb később, mint soha.

2018. szept. 25. 16:07
 3/9 A kérdező kommentje:

1 Te ennyire lökött vagy?:D Szövegértést ajánlok neked, szegényke, már az sem megy?

Pontosan az volt a kérdés, hogy volt-e olyan férfi, akinél többet éreztetek. Mert szerintem mindenkinek van ilyen, hogy valakinek sikerül.

2018. szept. 25. 16:10
 4/9 A kérdező kommentje:
2 Nekem nem kellett pszichológus, és igen volt ilyen. De eddig 1 embernek sikerült ezt elérnie nálam. Pedig csak szikra volt:)
2018. szept. 25. 16:14
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem ahogy nőtt az önismeretem, úgy lettek egyre jobbak a kapcsolataim és eddig az összes szerelem túlszárnyalta az előzőt.
2018. szept. 25. 16:19
 6/9 A kérdező kommentje:
5 Nálam nem. Nálam sok sok év alatt egyetlen egynek sikerült.
2018. szept. 25. 16:21
 7/9 anonim ***** válasza:

Mennyi időt hagytál magadnak két kapcsolat között? Nálam jellemzően évek teltek el két kapcsolat között, mondjuk egyedül is nagyon jól éreztem magam, nem is kerestem a párkapcsolatokat, csak akkor jött elő az igény, amikor megismertem valami olyat, akivel minden passzolt és akivel megvolt a szikra is.

5ös voltam

2018. szept. 25. 16:26
 8/9 A kérdező kommentje:
7 Több mint 15 év
2018. szept. 25. 16:28
 9/9 anonim ***** válasza:

Igen. A férjem. Volt egy srác, akivel évekig játszottuk, hogy mindig csak egyikünk volt belezúgva a másikba, aztán, amikor összejöttünk, tombolt az egész, a tipikus amerikai filmes remegőlábas folyton szexelős kapcsolat volt. Aztán kiment külföldre, én meg maradtam. Egészen más emberként jött vissza, ott megtalálta magát, ami neki nagyon jó volt, nekem meg igencsak kaki. Szóval őt, és azt az égető lobbanását senki nem tudta túlszárnyalni évekig. Aztán jött egy végtelen trágya nap, mikor vagy 3 órás túlórán voltam túl, utáltam a világot, beültem egy kávézóba és ott volt ez a srác. A második randinkon tudtam, hogy ő a nagy ő. Egy évvel később volt az esküvőnk és mióta együtt vagyunk, nem gondoltam egyik exemre sem. Szóval van ^^

24N

2018. szept. 27. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!