Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Első szerelem. Nektek hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első szerelem. Nektek hogy sikerült továbblépni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Elég nehéz helyzetben vagyok.Életem első igazi szerelme pár hónapja szakított velem,a kapcsolatunk fél évig tartott.Azóta csak szomorkodom,hiányzik és úgy érzem,nem leszek többé ilyen szerelmes,nem tudom magam elképzelni más férfival és ez a gondolat már idegesít is.. Iszonyatosan nagy szerelem volt a részemről,bármit megtettem volna érte és nem tudok továbblépni.Segítségeteket szeretném kérni,hogy nektek hogy sikerült? Néha úgy érzem,beleőrülök.. Ti is éreztétek már így,hogy nem lesztek többé ilyen szerelmesek,és végül mégis megtaláltátok az igazit? Válaszotokat előre is köszönöm!! 19/L
2013. ápr. 28. 20:22
 1/10 anonim ***** válasza:
21%
Szerintem magadat spannolod csak, fél év kapcsolat után nincs ez mint amit te irsz. Saját magadat hajszolod bele a bánatba.
2013. ápr. 28. 20:24
 2/10 anonim ***** válasza:
95%

Az első szerelmet soha az életben nem fogod elfejteni.

17f

2013. ápr. 28. 20:24
 3/10 anonim ***** válasza:

Igen is, ha nagyon szerette, akkor normális fél év után is.

Amúgy én sehogy nem tudtam magam túltenni rajta.

2013. ápr. 28. 20:25
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Az első szerelem mindig véget ér de sosem múlik el.

Én 7 évig voltam szerelmes az 1. szerelmembe. 13 évesen találkoztunk. szerelem volt első látásra, ő is szeret(ett) engem, de sosem voltunk együtt, csókolózni is csak egyszer csókolóztunk, nem voltunk együtt bár szerettük egymást, csak kínlódás volt. Most már fél éve van barátom, nagyon szeretem de az elsőt sosem fogom elfelejteni, akármi is történik egy része mindig velem marad.

2013. ápr. 28. 20:30
 5/10 anonim ***** válasza:

Nem voltam még viszonzottan szerelmes, pedig valószínűleg többször annyira ki vagyok rá éhezve, mint te. Örülj neki, hogy elmondhatod, hogy volt valakid, valószínűleg lesz is. Lányoknak könnyebb.

20/F

2013. ápr. 28. 21:03
 6/10 anonim ***** válasza:

Nekem 2 éve volt az első szerelmem, azóta sem sikerült elfelejtenem, minden apró részletre emlékszem... Évek múlva biztos enyhül majd némiképp, de teljesen tuti hogy nem fog elmúlni. Azóta van egy másik barátom, nagyon szeretem, oda vagyok érte, de másféle szerelemmel, azzal a tipikus első szerelemmel már nem tudom szeretni, de ez természetes.

Nem fog neked sem elmúlni sajnos, de enyhül az évek alatt, de lesz még akit nagyon fogsz szeretni! Ha nem gondolsz az előző barátodra, akkor minimálisra redukálhatod a hiányérzetét.

2013. ápr. 29. 15:49
 7/10 anonim ***** válasza:
az idő mindig segít,ezt jegyezd meg:)
2013. ápr. 29. 23:57
 8/10 anonim ***** válasza:

11 éve volt az első szerelmem, halalosan odavoltam érte, ő is ertem, fél évig tartott..utana egy évig meghaltunk egymásért, majd elköltöztem, 9 évre rá találkoztunk, úgy egett a láng, majd belehaltunk, mintha semmi sem történt volna...aztán fél év után megint elment...soha többé nem akarom làtni, de életem végéig szerelmes leszek belé...mondom ezt úgy, hogy férjhez mentem, és most várom a masodik babánkat...az első szerelem a sírig elkísér....

Mi amúgy napi kapcsolatban vagyunk,de már rég megtanultam külön kezelni zt a mostani férfit attól a fiútól,akiért meghalni is képes lette, volna...

2013. ápr. 30. 14:55
 9/10 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok,hogy válaszoltok!!Köszönöm! Nálunk igazából az a helyzet,hogy már csak én szenvedek.. Ö már nem szeret,nem is beszélünk,de én mégis minden nap sírok.. Pedig tudom,hogy butaság!
2013. ápr. 30. 18:34
 10/10 anonim válasza:
Mi lett veled? :) sikerült túl lépni?
2016. febr. 25. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!