Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sikerült elbaltáznom álmaim nőjét és egyszerűen nem tudok továbblépni. Mit tegyek?
Hali!
Egy 19 éves, és egyébként meglepő módon szűz lányról van szó, akit nem bírok kiheverni. Sok gyönyörű nőt láttam már, de ő egyszerűen überelhetetlen. Bájos, álomszép arc, feszes és nagy cicik:D, gyönyörű test, hamvas bőr, és ráadásul tök édes a csaj, és jól öltözködik.
Nyáron randiztunk, és megcsókoltam az első randin, négyszer is egymás után. De túl türelmetlen voltam, és látni akartam, míg ő elutazgatott Balatonra hetekre, és elárultam, hogy kedvelem. Ő pedig ahogy a nők szokták, leépített. Jobb lett volna "titokzatosban" és "félvállról veszlek" stílusban nyomni, de én nem tudom magam megjátszani. Szóval a gáz az, hogy a lány néha feltölt magáról facebook-ra képeket, és eskü jobban kívánom bárki másnál. Ilyen szexi nő a világon nincs még egy, mint Ő.
Nem akarok magamból hülyét csinálni, de nekem Ő kell, hogyan szerezzem vissza?
Nem benned volt a hiba, te jól csináltál mindent.
A heyledben odamennék még1x a csajhoz és megkérdezném tőle, hogy most leszbikus, és azért szűz vagy egyszerűen nem jössz be neki?
Mert így tisztázhatjátok, és ha leszbi akkor maradhattok haverok továbbra is.
nem értem a helyzetet.
ha tetszel neki, miért nem repes az örömtől, hogy látni akarod?
ha nem, mi a f.szért csókolózott veled a hülye szűzk.rvája?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!