Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy szedjem ki magam ebből a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szedjem ki magam ebből a helyzetből?

Figyelt kérdés

Azt hittem felnőtt fejjel az ember kinövi ezeket a mély szerelmi bánatokat, de jelenleg itthon zokogok, miközben a férfi akit szeretek valószínűleg az új barátnőjével szeretkezik, és maradéktalanul boldog.

Bár így is fontosak vagyunk egymásnak, és minden nap beszélünk, de képtelen vagyok elviselni.

Mi az ami segíthetne ezen az állapoton? Nem eszem, nem alszom, 3 kilót fogytam kevesebb mint egy hét alatt, képtelen vagyok bármire, és nem vallhatom be neki.

2018. nov. 21. 20:18
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerelmeskedj te is valakivel.
2018. nov. 21. 20:20
 2/8 anonim ***** válasza:
Neki már nem vagy fontos ha mással van..ne áltasd magad..ezt próbáld megérteni és akkor talán könnyebb lesz...
2018. nov. 21. 20:21
 3/8 anonim ***** válasza:

Ha később sem akarsz vele beszélni, az rendben van, de most mindenképpen jó ötletnek tartanám, ha nem tárgyalnátok meg napi szinten, hogyan kapja be a segge a lepedőt miközben fújja fel éppen az új menyecske. Valahogy próbáld elterelni a figyelmedet, mert ez így nem lesz jó kérdező.

32/f

2018. nov. 21. 20:28
 4/8 anonim ***** válasza:

Engedd el, könnyebb lesz utána neked is, és előbb elfelejted mintha mindennap beszénétek.

Amúgy lehet, hogy csak büntudata van és azért beszél még veled annyit. Nem? (nem ismerem a szakítás részleteit, és azt se írtad le, hogy együtt voltatok vagy korábban is csak barátok voltatok)

2018. nov. 21. 21:34
 5/8 A kérdező kommentje:
Barátok vagyunk, és voltunk is. de már több mint egy éve szeretem, eleinte alig beszéltünk, nagyon lassan közeledtünk egymáshoz, aztán hirtelen mégis nyitott felém, és nagyon közel kerültünk egymáshoz. És most ennyi várakozás után, elvitte egy pár hónapja megismert új nő.
2018. nov. 21. 21:39
 6/8 anonim ***** válasza:

Valljál szerelmet!

Minden másnap.

2018. nov. 21. 21:41
 7/8 anonim ***** válasza:

Sajnálom, nem lesz jobb. Vallj szerelmet, aztán meglátod mit mondd.

Ha nem szeret viszont engedd el. Sokkal rosszabb azt nézni, hogy mással van és csak barátnak lenni, mint elengedi végleg. Eleinte azt hiszed, hogy nem, de aztán később sokkal jobbban leszel.

Tapasztalat. :( sokkal könnyebb vokt miután elengedtem. Nem jó a másodhegedűs szerepe. (De én szerelmet vallottam :(, és csak a barátságátctudta felajánlani :()

2018. nov. 21. 22:02
 8/8 anonim ***** válasza:
Te is léphettél volna, ha már ennyire fontos.
2018. nov. 22. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!