Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem a viselkedését és hogyan tudnék kimenekülni ebből a helyzetből?
Öt évvel ezelőtt kezdődött az egész történet. Egy barátnőm mesélt két férfiről akik az ő akkori párjának a haverjai voltak. Felajánlotta a barátnőm, hogy bemutatja nekem őket mert mind a kettő szingli volt. Első alkalommal az egyik férfit majd a másikat, de ők évek óta barátok.
Megvolt a találkozó, az első férfinek tetszettem első pillanattól de nekem ő nem igazán. A nagy korkülönbség taszított leginkább. Ismerősök maradtunk, közben megismertem a másik férfit is. Ő nagyon tetszett nekem, de ő eleinte elutasított arra hivatkozva másik nőért dobog a szíve (aki elutasította).
Az első férfi hónapokon keresztül "ostromolt" egészen addig míg egy trükkel 60 kilométerre vitt autóval hogy bevallja hogy szerelmes belém amióta megismert. Ott, akkor annyira ideges lettem, hogy azt mondtam vége ennek az ismeretségnek és soha többet nem akarom látni. Kihasználta a jóhiszeműségem és olyan helyre vitt ahonnan este 7 órakor(télen) nem tudok hazamenni autó nélkül.
Pár hónapra rá elkezdtem randizgatni a második férfival és összejöttünk. Ennek már 4 éve.
Közben az első férfi nem tudta feldolgozni, hogy én a második férfit választottam és nem őt. Hogy elégtételt vegyen az első nővel összejött aki az útjába került akkor, és azóta össze is házasodtak. Ennek egy éve már. Az esküvője előtt pár nappal összetalálkoztunk egy étterembe: én, a párom vagyis a régi barátja és ő. A találkozás hatására zavart lett, elvörösödött és gyorsan elviharzott ahogy meglátott minket.
Van néhány dolog amit nem értek. Olyan autót vásárolt az esküvő után amit én szerettem volna magamnak megvenni(pénz hiányába nem jött össze), egy közös ismerőssel megüzente hogy luxusszínvonalon rendezte be a lakásukat, hova mennek nászútra.
Évek teltek el és ma sem tudja feldolgozni hogy nem őt választottam. Ma összetalálkoztam az utcán a feleségével és nagyon csúnyán nézett rám. Mintha az ellensége lennék, mintha félne tőlem. Fogalmam sincs mit tudhat ez a nő, de a viselkedése furcsa. Pár nappal ezelőtt volt a párom születésnapja, aznap éjszaka valaki felhívott hajnali egy órakor és nem szólt bele. Úgy érzem ő lehetett.
Miért viselkedik igy az ez a férfi? Hogyan lehetne ebből a helyzetből kimenekülni?
Durva 😃😃
Érdemes lehet letiltani minden létező csatornán (face, telefon, stb) őt és a felséget. A véletlen összefutásokat viszont nem kerülheted el.
ez beteg
ha megerőszakolna, azon sem lepődnék be.
vigyázz magadra, és semmiképp se állj szóba vele.
Vannak emberek, akik képesek egy egész életen át rágódni azon, hogy volt, aki visszautasította őket.A feleségének meg kitudja milyen baromságokat hordott össze rólad..
Nem kell vele foglalkozni, az ő szegénységi bizonyítványa, ha még most is megvan sértődve.
Nem a visszautasítással volt szerintem a probléma, hanem hogy a másik pasit választottad helyette, akit ő valószínűleg kevésbé potens férfinak tart. Szerintem ezért vette ennyire személyesre a figurát. Azért akarja megmutatni Neked, hogy bizony rosszul döntöttél.
Azért azt hozzáteszem, hogy ez az egyik legnagyobb hiba, amit el lehet követni az életben, hogy 2 ismerős közül egyiket elutasítod, a másikért meg sorban állsz. Valószínűleg nem voltak annyira jó barátok, hogy ezt egymás között megbeszéljek, inkább összevesztek a történtek miatt.
Azt javasolom, hogy szakítsatok meg minden kapcsolatot a másik férfivel, ne reagáljatok semmit a megkeresésre és ha lehet ne járjatok közös baráti társaságba.
Nagyon jól látod a helyzeted, a pároddal együtt ti bűnbakok vagytok, ezért mindenkit ellenetek fog hangolni akit csak lehet!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!