Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Segíthet, ha párom viselkedésé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segíthet, ha párom viselkedését ellene fordítom?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy lerágott csont, de több mint 6 éve vagyok együtt a párommal. Mióta megtalálta álmai hivatását ridegebb lett velem szemben és vadidegen csajokkal flörtölget. Igaz, hogy csak neten, de mikor összejöttünk azt állította, hogy nem szeret ismerkedni. Hisztis vagyok néha, és nem jó. Ezen mindenkép változtatok. Na szóval a kérdésem, ha ellene fordítom a viselkedését és olyan ember leszek akit még a párkapcsolaton belül is nehezen kap meg, az segíthet, hogy észre vegye mit veszthet ha eldob magától?

2014. márc. 26. 16:16
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem vagyok a játszmázás híve,mert szerintem sehova nem vezet,és utána csak rosszabbul érzed magad tőle.Nem old meg semmit,ha felveszel egy szerepet és megjátszod magad,maximum magadat csapod be és nevetteted ki.Többre mész azzal,ha a párod elé állsz,az asztalra csapsz képletesen szólva,és közlöd vele,hogy nézd,szívem,engem ez és ez nagyon bánt,és fáj,hogy így bánsz velem mostanában.Beszéljünk őszintén,mert szeretném ezt a problémát megoldani.Szeretsz te még engem,érdekellek még?Miért van neked szükséged a flörtre,és velem miért nem foglalkozol úgy,ahogy régen?

Én így képzelek el egy nyílt,normális kommunikációt.Ha kitér a válaszok elől,vagy nem hajlandó tisztázni a helyzetet,akkor nem is vagy neki annyira fontos.

2014. márc. 26. 16:24
 2/2 PearlDiver ***** válasza:

#1 elmondta szó szerint, amit én is mondanék.

Ne játszmázz semmiképpen, abból nem sül ki semmi jó. Nem kell meghunyászkodnod sem, de próbálj az lenni neki, aki te szeretnéd őt, hogy neked legyen. Uff :)

2014. márc. 26. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!