Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem küld el a francba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem küld el a francba és mondja azt hogy hagyjam? Hogyan szedjem ki belőle? Várjak, ne várjak?

Figyelt kérdés
A neten megismerkedtem valakivel,egyszer találkoztunk,majd én mondtam,hogy inkább hagyjuk.Sajnos elég rossz élethelyzetben voltam épp akkor,most jelentkeztem nála,mert nem igazán tudom elfelejteni,de egyszerűen nem értem,ha nem akar,akkor miért nem írja meg?Minek kell sunnyogni és nem válaszolni,vagy csak arra válaszolni,ha "kiosztom".Felnőtt emberek vagyunk.Már én érzem magam kellemetlenül,hogy többször is ráirtam,de szeretném ha leírná,feketén fehéren..de nem tudom kihúzni belőle.
2017. febr. 27. 12:18
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
82%
Nem elég egyértelmű? Akkor én megmondom: hagyjad!
2017. febr. 27. 12:26
 2/15 anonim ***** válasza:
65%
Mondd, jó neked, hogy hülyét csinálsz magadból? A válasz hiánya is egy válasz. Akadj le a dologról.
2017. febr. 27. 12:27
 3/15 A kérdező kommentje:
Nekem ez nem válasz,hogy nincs válasz!Egyébként meg 40 körüli felnőtt emberek vagyunk,ebben a korban már kijár egy határozott nem vagy akármi!
2017. febr. 27. 12:32
 4/15 anonim ***** válasza:
68%
3.: akkor legyél nála jobb és ne fuss a valaszod után, mint egy pincsikutya, mert ez sem felnőtt viselkedés. Nincs benned méltóság.
2017. febr. 27. 12:40
 5/15 anonim ***** válasza:
81%
Érezheted is magad anmak.Egyszer találkoztál valakivel,azt mondtad neki hagyjuk.Aztán meggondoltad magad,ráirtal,ő nem válaszolt (mert csak 1x taliztatok,es gondolom mert lekoptattad,és nincs ideje az ilyen nem tudom játszmákhoz.Sokaknak nem jon be.)És meg te sértődsz meg ,majd fogod magad és kiosztod.Nem ertem milyen alapon van bármi elvarasod,hogy Te beszólsz(No meg a miért is) egy olyan ember felé akivel 1x találkoztatok,nem akartál többet.Nem is tartozik neked semmivel azok után.Te mndtál neki nemet,kiosztani meg vegkepp ki alapon??És azt írod 40 feletti vagy.A viselkedésén és gondolkozásodon nem látszik,ne is haragudj
2017. febr. 27. 12:45
 6/15 anonim ***** válasza:
83%

Ha már ennyi idős vagy, pláne tudnod kellene, mit jelent az, ha valaki nem válaszol.

"ha nem akar,akkor miért nem írja meg" -> Mert 1 randitok volt, nem ismer, nem akar semennyi energiát sem pazarolni. Nem kíván kommunikálni egyáltalán, üzenet szintjén sem.

"Minek kell sunnyogni és nem válaszolni" -> Mert nem érdekled.

"Már én érzem magam kellemetlenül" -> Azt elhiszem. Ne keresd többet, még hülyébbet csinálsz magadból. Méltóságod azért csak van, nem?

Fogadd el, hogy nem ismeritek egymást, és nem is akar jobban megismerni. Azzal pedig, hogy állandóan irkálsz neki, magadat alacsonyítod le, másrészt pedig jól megijeszted. Nem tartozik sem magyarázattal, sem elszámolással.

33F

2017. febr. 27. 12:45
 7/15 anonim ***** válasza:
+Legyen tanulság ha szar elethelyzetben vagy,akkor ne az ismerkedésen járjon az eszed.Persze ez lehetne egy jó kifogás,csak ez a magyarázat általában nem hat meg túl sok Mindenkit.Mert a Te elethelyzetedhez egy ismeretlennek semmi köze aincs,nem miatta történt.
2017. febr. 27. 12:48
 8/15 A kérdező kommentje:
Van esetleg olyan valaki,aki az én szemszögemből is meg tudja közelíteni?Akiben van egy kis együttérzés?Egyébként válaszol,csak nem írja azt hogy nem.Lehet,hogy csak egyszer találkoztunk,de előtte hetekig chateltünk és igen erős vonzódás volt köztünk.Na és sajnos túlságosan is bennem van még mindíg...nem megy a "felejtsd el",meg hagyd a francba...könnyű otthon a kényelmes karosszékből ilyeneket írni.
2017. febr. 27. 13:08
 9/15 anonim ***** válasza:

#6-os vagyok. Bárki akitől tanácsot kérsz, legyen az GYK-s, barát, ismerős, coach, tanácsadó, objektív szempontból kell hogy megközelítse. Van bennem együtt érzés, épp ezért teszem ezt, ha nem lenne, nem írnék egyáltalán, vagy olyan tanácsokat/véleményt adnék ami szubjektív és ezáltal még távolabb tolod magadtól.

"Előtte hetekig chateltünk" -> Hiba, elvész a személyes megismerés "varázsa". Minél többet társalogtok virtuálisan, annál jobban kialakul benne egy képzelt személyiség és viselkedésforma. Miért? Hiányzik a kontaktus, mimika, testbeszéd, hang/hanglejtés, valós reakciók. Túl sokat elárultok egymásnak rövid idő alatt mindent, csökken a személyes találkozó iránti érdeklődés. A barátok chatelgetnek. Te csak a barátja akarsz lenni? Tanulj belőle.

"igen erős vonzódás volt köztünk" -> Maximum virtuális, képzelt. Vonzalmat chaten keresztül nem tud úgy kialakulni, mint személyesen, építeni, ápolni sem tudod azt. Ez egy téveszme.

"könnyű otthon a kényelmes karosszékből ilyeneket írni" -> Objektív álláspont lehet csak hasznos. Az igazság sokszor fájdalmas, amit az emberek nem képesek/nem akarnak/nem tudnak / nem állnak készen tudomásul venni, és inkább benne maradnak a saját hazugságaikban, mert az a kényelmes. Nem a karosszék.

Mit tennék?

1) Nem keresném, amíg nem keres. (Értsd: ha soha nem keres, soha többet nem beszéltek )

2) Elkezdenék másokkal ismerkedni (emberek túl hamar parkolópályára teszik magukat egy randi miatt, közben találhatnál mást, aki jobb, ha nem keres)

3) Ha keres, elhívnám randira. Nem chatelgetni kell, személyes találkozót szervezni. "Szívesen találkoznék még veled, elmehetnénk biliárdozni/tekézni/kávézni, stb. Mondd csak, mikor érsz rá?"Ennyi és vársz.

4) Ha terel -> "Rendben, látom, hogy még nem vagy biztos benne mikor érsz rá, ha már tudod, mikor tudsz szabad estét csinálni és hánytól, kérlek szólj." -> És nem keresed, majd keres, ha akar.

5) Ha nem válaszol -> Nem keresed többet ismét, nem írsz neki, nem hívod, egészen addig, amíg nem válaszolt.

6) Ha válaszol és ráér, és megmondta mikor -> Randi. És közben nem chatelgetünk, majd a randin ismerkedsz vele.

33F

(dating /life coaching és párkapcsolati tanácsadás)

2017. febr. 27. 21:08
 10/15 anonim ***** válasza:

"Egyébként válaszol,csak nem írja azt hogy nem.Lehet,hogy csak egyszer találkoztunk,de előtte hetekig chateltünk és igen erős vonzódás volt köztünk.Na és sajnos túlságosan is bennem van még mindíg...nem megy a "felejtsd el",meg hagyd a francba...könnyű otthon a kényelmes karosszékből ilyeneket írni."

Teli vagyok együttérzéssel, csak az a baj, hogy a saját hülyeségedet miatt próbálsz hibáztatni valakit, hogy mekkora szemét. Igen erős vonzódás lehetett, ha az első találkozás után lekoptattad.ÉS hivatkozol a szar élethelyzetedre. Amikor cseteltetek akkor nem voltál elég szar helyzetben ahhoz, hogy ne tudjál ennyire kötődni hozzá? De legyen szarban voltál,ok ez az indokod, hogy elkülted. Akkor most megértő voltam. De ő nem volt az, lehet nem is szépen tálaltad személyesen hogy nem akarod többet látni...

Majd nem válaszol,vagy csak arra, ha kiosztod(Milyen alapon osztod ki könyörgöm?Ezt értsd már meg) erre te írogatsz neki, konkrétan egy idegent(tök mindegy hogy előtte cseteltetek,attól még idegen) zaklatsz, rendszeresen ráírsz, és nem érted meg, hogy igaziból te vagy a hibás. Az hogy ő nem tudja ezt neked elnézni, azért nem hibáztathatod, hiszem nem voltatok semmilyen erős kapcsoltban előtte. Jah és most még azt írod, hogy de válaszol. Akkor most válaszol vagy nem válaszol?VAgy csak arra ha leordítod a fejét?Mert arra nem csodálom,hogy igen.Eddig terjed az együttérzésem, sajnálom.Neked is könnyű volt ott azt mondani, hogy ah nem kellesz, nekem is ultra könnyű ezt most írni. Én elnéző vagyok elég sok emberrel, ő meg nem. Különbözünk, és ezt a pasit is meg lehet érteni.De még reménykedhetsz, lehet neked is mákod,még írhatja hogy igen a nem helyett.(5-ös)

2017. febr. 27. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!