Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hagyjam vagy szedjem le?

Hagyjam vagy szedjem le?

Figyelt kérdés

sajnos a szőrösebb kategóriába tartozó lány vagyok. A melleimen is van szőr, amik néha csak pihéknek látszódnak, de máskor lehet látni hogy világos barna színűek. Tényleg nem erősek, csak engem azért zavarnak - főleg hogy időnként alig látni őket, máskor viszont igen.

Mit tanácsoltok? Gyanta sajnos nem játszik, képtelen vagyok bánni vele, kozmetikusra meg most nincs pénzem... Hagyjam így vagy zavaró lenne ha később esetleg "más is látná őket"? 16/L

2016. júl. 5. 19:19
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Szedd le! Nekem nincs annál undorítóbb mikor 1 lány szőrös mint 1 férfi!!! Hát a férfiak is le szedik a mellkasukról!!!
2016. júl. 5. 19:27
 2/8 A kérdező kommentje:
Igenis.
2016. júl. 5. 19:38
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyhatod, gondolom nem göndörödik :) nekem a két mellem között megy a hasam felé egy csíkba, nem erős, de amíg le nem barnulok, addig látszik. Szerintem ha zavar, akkor hideg gyantacsíkkal próbálkozhatsz, az talán a legjobb, ha nincs pénzed kozmetikusra. Mindegy, csak ne borotváld, mert a borosta sokszor visszataszítóbb, mint a szőr :)
2016. júl. 5. 20:56
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha nem vészes a helyzet, akkor szemöldökcsipesszel szedegesd ki.
2016. júl. 5. 22:42
 5/8 anonim ***** válasza:
Én borotválni szoktam. 16l.
2016. júl. 6. 05:23
 6/8 anonim ***** válasza:
Első válaszoló,én nem nevezném férfinak azt,aki szőrteleníti a mellkasát,azt inkább buz1nak nevezném. ;)
2016. júl. 7. 10:45
 7/8 anonim ***** válasza:
Jó te! Különbözünk! Undorító mikor 1 nő mellkasa vagy keze vagy lába szőrös mint 1 férfinak
2016. júl. 8. 10:28
 8/8 anonim ***** válasza:

Természetesen,ebben egyetértek veled,én nem is a lányokról beszéltem,nekem sem tetszik ha egy lány szőrös,főleg a melle vagy mittomén mi,az intim részen ha van kis szőr az nem baj.

Én a fiukről beszéltem,hogy az elég buz1s szerintem,a férfi legyen férfi,ne csupaszított óvodás gyerek.

2016. júl. 8. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!