Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kezd összenőni a szemöldököm....

Kezd összenőni a szemöldököm. Szedjem vagy hagyjam?

Figyelt kérdés

Egy ideje már ilyen. Nem nagyon durván van egybe nőve, távolról alig észrevehető, csak közvetlen közelről látszik az enyhe összenövés, de az is csak néhány szál.

Ismerőseimet nem zavarja, rokonoktól azt kapom hogy még jól is áll nekem, komolyabbnak tűnök tőle (nem hinném). Viszont nem tudom hogy manapság szokás e szedni..

17/f

2016. jan. 5. 17:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Mi az hogy szokás-e? Ha kiszeded, senki nem fogja tudni hogy ki van. Döntsd el neked hogy tetszik jobban, és hordd úgy.
2016. jan. 5. 18:15
 2/6 anonim ***** válasza:
Figyelj, szerintem ne azt nézd, hogy szokás-e, hanem úgy csináld, ahogy te jól érzed magad. Ha neked kellemetlen és zavar a szemöldököd, akkor középről nyugodtan kiszedheted a felesleget, viszont ha nem zavar, akkor nem muszáj.
2016. jan. 5. 18:17
 3/6 divatguru ***** válasza:
Ha zavar szedd ki,ha nem akkor hagyd úgy.Amíg nagyon durván nem látszik nem gáz,főleg nem fiúnál.
2016. jan. 5. 19:02
 4/6 A kérdező kommentje:
Én jól érzem magam így is meg szerintem enélkül is jól érezném :D De akkor hagyom így ahogy van, aztán ha nagyon durva lesz akkor kezdem szedni. Köszi mindenkinek :D
2016. jan. 5. 19:55
 5/6 anonim válasza:
Én nő vagyok és bárkin meglátom hogy középen nő ki a pasinak a szemöldöke rosszul vagyok, úgy kiszedném:D barátomnak is ha pár szál Ottvan azonnal hozom a csipeszt és kiszedem!!:) szerintem tedd így te is, mi az a 1perc az életből?:)
2016. jan. 7. 02:26
 6/6 anonim válasza:

nekem is összenő sztem elég hülyén néz ki meg igénytelenséget sugall

fürdés után fogom aztán kikapkodom senkinek fel se tűnik csináld nyugodtan

21/F

2016. jan. 11. 02:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!