Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem küld el a francba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem küld el a francba és mondja azt hogy hagyjam? Hogyan szedjem ki belőle? Várjak, ne várjak?

Figyelt kérdés
A neten megismerkedtem valakivel,egyszer találkoztunk,majd én mondtam,hogy inkább hagyjuk.Sajnos elég rossz élethelyzetben voltam épp akkor,most jelentkeztem nála,mert nem igazán tudom elfelejteni,de egyszerűen nem értem,ha nem akar,akkor miért nem írja meg?Minek kell sunnyogni és nem válaszolni,vagy csak arra válaszolni,ha "kiosztom".Felnőtt emberek vagyunk.Már én érzem magam kellemetlenül,hogy többször is ráirtam,de szeretném ha leírná,feketén fehéren..de nem tudom kihúzni belőle.
2017. febr. 27. 12:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
VAgyis bocsi, a semmilyen válasz helyett írhatja még hogy igen. Ha egy nemet akarsz valakiből kihúzni, azt meg előbb utóbb megkapod. Az sem lesz kellemes, főleg ha még úgy is közli.
2017. febr. 27. 21:30
 12/15 A kérdező kommentje:
Sajnos nem fejtettem ki az egész sztorit teljesen.Tudta,hogy épp milyen problémáin voltak,ennek ellenére belement.Hogy miért is mondtam,hogy hagyjuk,mert már túl sokat éreztem iránta.Ezt szerintem érezte ő is.Kértem h ne keressen és tiltson le,h ne tudjak neki írni.Megtette,én meg majd belepusztultam,3 hétig bírtam és végül felvettem vele a kapcsolatot.Most lehet azt mondani,hogy azt tette amit kértem,meg hogy megértő volt,de nem tudok semmit arról h neki mi járt a fejében.Talán ez is a baj.A kiosztást,idézőjelebe írtam.Nem véletlenül,csak megírtam neki,hogy erre a reakcióra nem számítottam és csak őszinteséget várnék.Utoljára csak annyit írtam neki,hogy mikor és hol leszek,ahol megtalál.Ha akar hívjon.Erre küldött szmájlit...vagy minek hívják.Itt megállt a dolog.Eszemben sincs most már írni neki,és a nemet sem akarom kihúzni,tudom nagyon jól,ha csesztetném megkapnám.Marad az az apró remény,hogy talán jelentkezik a megadott időben.És igen az eszem tudja hogy hagyjam,de a szívem nem hagyja.Majd az idő meggyógyít.
2017. febr. 27. 22:16
 13/15 anonim ***** válasza:

"Tudta,hogy épp milyen problémáin voltak,ennek ellenére belement.Hogy miért is mondtam,hogy hagyjuk,mert már túl sokat éreztem iránta.Ezt szerintem érezte ő is.Kértem h ne keressen és tiltson le,h ne tudjak neki írni.Megtette,én meg majd belepusztultam,3 hétig bírtam és végül felvettem vele a kapcsolatot."

Házas vagy ez volt a baj?Nem fogok ítélkezni(nem azért,mert én is ilyet csinálok),mert megfelelően szar a házasságod/kapcsolatod és félrelépnél.De tök mindegy, szar és kész.Mindenkinek van olyan.

Viszont bocsi,de akkor még mindig fennáll a kérdés, ha ő a csetelés alatt is tudta hogy milyen szar a helyzeted,és nem zavarta,akkor miért kell elküldeni a találkozó után???? Értem, mert te csak meggondoltad magad,és bár neked kell, de elküldöd.Felmérted a saját helyzeted.Rá meg nem gondoltál. Úgy tűnik akkor, hogy nem megy ki a divatból,ez az igen, nem, jaj most mégis igen egy kor után sem..Majd azt mondhasd mekkora fura a másik fél, hogy nem akar igazán beszélni.Lehet ő nem szenvedett a 3 hét alatt.Azért a Te korodban jobban át kéne gondolni a viselkedés következményeit. Neked ez hogy esne a pasi helyébe?Mert ugye tőlünk empátiát vársz, de helyezkedj bele akkor a pasi helyébe, képzeld magad az ő helyébe, esetleg hogy mit érezhetett,(ha tényleg ő is úgy odáig volt érted) mikor úgymond "szórakoztál" saját bizonytalanságod miatt. Gondold át sztem.Ha hagyta h lelépj akkor lehet ő nem érezte,vagy csak nincs szüksége az életében ilyesmire.

Megértem,hogy nincs kedve kommunikálni veled max valami minimált,azok után hogy tudta mi bajod, nem zavarta, belement továbbra is, de te meg elküldted a sunyiba találkozó után. Hát....Te "bírtad" három hétig, de őt meg ez nem zaklatta utána.Lehet ki is ábrándult.

És most azért áll veled szóba mert írtál, tehát van benne annyi gerinc hogy aki ír annak válaszol, de ennyi, és nincs mit többet mondania.

Hogyan szedjem ki belőle? Ez volt a kérdésed, erre írtam, hogy ha ennyire kiakarsz erőszakolni valamit, azt megkapod. Te meg most azt mondod, nem akarod kiszedni belőle.

Most pedig még azt írod, hogy reméled a megadott időben jelentkezik, tehát megint még Te adsz meg egy időpontot...

Csak gondold át.Ez nem valami játék,ahol Te szabsz időpontokat, meg ahol még neked van okod megsértődni, mert nem mondd semmit, csak egy mosoly, de konkrétan semmit!

Azért azt vettem észre, hogy a hozzád hasonló viselkedésű nőknek általában szerencséje szokott lenni,és majd jelentkezik az általad kijelölt időben. Reméljük!Csak aztán tudsz e vele élni.

Szóval továbbra is tartom, hogy nem ő a hunyó itt, a gonosz bácsi, hanem inkább Te.

Kerülhet bárki ilyen helyzetbe, csak akkor nem néz "bután",hogy jaj most miért nem?Hanem azért felmérem a helyzetem, amit tettem, és nem csodálkozom!Megpróbálom helyrehozni, de nem rovok fel semmit a másiknak, hisz valójában én vagyok aki a hibás.

34/L(5-7-10-11)

2017. febr. 28. 05:31
 14/15 A kérdező kommentje:
Igen már nem akarom kihúzni belőle a nemet.Van az a pont,ahol az ember már érzi,hogy állj,ha nem akarod teljesen elcseszni.Oké,igazad van!Egyáltalán nem gondoltam arra,hogy esetleg neki milyen lehetett .Igazából,attól féltem,hogy ő mondja azt,hogy hagyjuk.Annyira jóképű volt élőben,hogy elképzelni nem tudtam,mit akar ez tőlem...akármi volt,sajnos nem tudom már megváltoztatni,de nagyon remélem,hogy szerencsém lesz.Valami nyomot csak hagytam benne.Nehéz ám ilyenkor hideg fejjel gondolkodni és cselekedni,utólag én is látom,hogy mit kellett volna tenni,de talán így volt megírva ...meglátjuk mi lesz.Még bizakodom,hogy valami kis szikra van ott.Lehet kívülállóként nevetségesnek hangzik ez és más továbblépne,mert igen,ha akarna valamit,akkor jelentkezne,de bennem még él a remény,hogy csak "büntet" vagy a sértődöttség miatt csinálja ezt.Mindegy is,aki ilyen hülye naív és oda van meg vissza,annak hiába beszél bárki bármit....Majd kiderül kb. 1 hét múlva aztán majd felébredek.De köszönöm a hozzászólásod,hogy nemcsak kárálsz :)
2017. febr. 28. 14:08
 15/15 anonim ***** válasza:
Rendben!
2017. febr. 28. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!