Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit gondoltok, lehet kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, lehet kapcsolat egy 19 éves lány és egy 36 éves férfi között?

Figyelt kérdés
Szerintem akárhogy is nézzük, teljesen más gondolkodásmód, mentalitás, világnézet.
2018. nov. 20. 00:05
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
0%

> a csávó valamiért nem kell a korabeli nőknek, egy 19 évest még könnyebben hülyíthet

Már nem azért, de egy 19 éves lányt sokkal nehezebb összeszedni, mint egy 36 éves nőt, lol. Imádom ezt a feminista fantáziavilágot, ami a gyk-n uralkodik. Lehet lepontozni, drága frusztrált polgártársaim

2018. nov. 20. 12:49
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Szexkapcsolat lehet, érzelmi semmiképp. Normális 36 éves nem szeret bele egy 19 éves majdhogynem még gyerekbe. Más szellemi, értelmi szint.
2018. nov. 20. 13:08
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Aki 36 éves létére egy szinten van egy 19 évessel, ott van baj, nem is kicsi. Dugni sem dugnék egy hozzám képest gyerekkel.
2018. nov. 20. 14:37
 24/26 anonim ***** válasza:
65%

20as én nem azt mondtam hogy csak pár szép éved van az életben. Hanem hogy akkor kezdtük az EGYIK legszebb időszakunkat... Ne forgasd ki a szavaimat.

A lényeg az votl hogy eltérő dolgok voltak fontosak nekik. Ezért lett vége.

2018. nov. 20. 15:50
 25/26 anonim ***** válasza:
Igen,lehet,csak kèrdèses,ki mennyire gondolja komolyan ès őszintèn...
2018. nov. 20. 20:51
 26/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, hogy ilyen sok választ adtatok. Szerintem sem lehetne belőle semmiféle kapcsolat, hiszen még abban a korban kialakulatlanok. Bizonyos értelemben egy 36 éves férfi is lehet még gyerek, aki ennélfogva nem tudja felkelteni a kortársai érdeklődését.
2018. nov. 20. 21:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!