Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az utóbbi néhány napban rájöttem, hogy kapcsolatot szeretnék?
19 évesen most jött el az a pont az életemben, hogy rájöttem szeretnék egy kapcsolatot. Pár napja egy bolt előtt néhány férfi hangosan elkezdett inzultálni, és a boltban jöttem rá, hogy nekem csak azért is kell egy pasi aki ilyenkor ott van, plusz nagyon érzékeny lelkű vagyok tehát az ilyenek tudnak fájni.
De viszont én hiszek a szerelemben, tudom, hogy minden okkal történik és szerintem szerelmet alap, hogy nem lehet keresni, es attól félek, hogy mondjuk egy szórakozóhelyen csak max egy jó pasit találnák akivel jó a szex, de nem vagyok szerelmes.
Vagy az majd alakul vagy mi? 😅
Találnák? 😄
Szerintem maradj még pár évig a masztinál.
3-as, ne már! :)
Egy ideális pár a 21. században több mint testőr, napi 24 órában ingyen elérhető pszichomókus, az ágyban Roccot megszégyenítő hancúrléc, a konyhában pedig Jamie Oliver klónja. :)
# 4-es vagyok, akik lepontoznak, nem értitek az iróniát, bszki??!
épp azt fogalmaztam meg ironikusan, hogy ma már mindent az emberek a szerelmüktől várnak, kész multifunkcionalitást, ezért megy ennyi kapcs. gallyra.
Szóval egy pasit fel akarsz szedni szórakozóhelyen, és eljatszod hogy nem tudod hogy működik a szerelem, és várod hogy biztassunk arra hogy menj bele a pasizasba a bulikban.
Utána magaddal is elhiteted hogy jó ötlet, mert el akarod hinni, és ha a pasik majd csak beleduritenek utána dobnak eljatszod mintha nem tudtad volna h ez lesz.
Sokszor láttam már ilyen lányokat, ilyen eseteket, nagyjából már előre lehet látni az ilyeneket. Főleg a kérdésből is látszik.. "vagy majd az alakul vagy mi?"
Nem, nem alakul ki a szerelem. Nem így működik. (irónia) ebből is látszik hogy eljatssza a naivat. Nem én vagyok a bunkó, csak leírom az igazságot amit a kérdező sem lát majd be magának.
Menj és dugasd meg magad a szórakozóhelyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!