Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes e várni rá?
Ha te szakítottad meg a kapcsolatot, ráírhatsz, hátha nyit feléd.
Ha ő, akkor is, de sokkal kisebb eséllyel indulsz.
Nincsenek véletlenek, te érzed, én megpróbálnám felvenni a fonalat újra, legfeljebb nem sikerül, aztán az idő majd dönt.
Év elején megismertem valakit, de nem lehetett köztünk semmi (ezt később tudtam meg), pedig nagyon szinkronban vagyunk, jól ment eleinte a beszélgetés, de elcsesztem, sok voltam, aztán beállt a fagy hangulat, bocsánatot kértem, semmi. Hagytam, próbáltam elengedni, akkor ő tett felém lépéseket, amikor reagáltam, visszabújt a csigaházba.
Kell, hogy legyen valami dolgom vele, mert ez a csiki-csuki játék megy már egy ideje, olyan, mint a kisegér, aki próbálkozik, hogy vajon előjön-e a macska, ha ő kibújik az egérlyukból. De én most hagyom, élvezze ki a jelent, ami most van, amíg tart, én is így teszek, próbálkoztam eleget. Eljön még a mi időnk, ez biztos, de most nem az a dolgunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!