Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Érdemes e várni rá?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes e várni rá?

Figyelt kérdés
Volt egy férfi, akivel nem úgy alakultak a dolgok ahogy szerettem volna, sok mindent rosszul csináltam én is. Több hete nem beszélünk és nagyon hiányzik. Viszont van egy pici reménység bennem, hogy ennek még nincs vége, különlegesnek éreztem ezt a kapcsolatot. Tapasztalataitok alapján érdemes e arra várni, hogy lépjen felétek az illető ha még érzések vannak, vagy végleg próbáljam meg elengedni?:)

2018. nov. 13. 13:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
52%
Nem érdemes várni senkire. Engedd el. Aki veled akar lenni, az veled van, aki pedig nem akar, az nincs veled. Ennyi. Ne táplálj ábrándokat.
2018. nov. 13. 13:09
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha te szakítottad meg a kapcsolatot, ráírhatsz, hátha nyit feléd.

Ha ő, akkor is, de sokkal kisebb eséllyel indulsz.

2018. nov. 13. 13:09
 3/11 anonim ***** válasza:
46%
Két lélek nem véletlenül találja meg egymást!!😁
2018. nov. 13. 13:22
 4/11 anonim ***** válasza:
73%

Nincsenek véletlenek, te érzed, én megpróbálnám felvenni a fonalat újra, legfeljebb nem sikerül, aztán az idő majd dönt.

Év elején megismertem valakit, de nem lehetett köztünk semmi (ezt később tudtam meg), pedig nagyon szinkronban vagyunk, jól ment eleinte a beszélgetés, de elcsesztem, sok voltam, aztán beállt a fagy hangulat, bocsánatot kértem, semmi. Hagytam, próbáltam elengedni, akkor ő tett felém lépéseket, amikor reagáltam, visszabújt a csigaházba.

Kell, hogy legyen valami dolgom vele, mert ez a csiki-csuki játék megy már egy ideje, olyan, mint a kisegér, aki próbálkozik, hogy vajon előjön-e a macska, ha ő kibújik az egérlyukból. De én most hagyom, élvezze ki a jelent, ami most van, amíg tart, én is így teszek, próbálkoztam eleget. Eljön még a mi időnk, ez biztos, de most nem az a dolgunk.

2018. nov. 13. 13:49
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Az nem opció,hogy te keresed meg?Nők is léphetnek ám.
2018. nov. 13. 13:59
 6/11 A kérdező kommentje:
Ábrándozni tényleg nem szeretnék, az meg ha én keresném lehet furán jönne le, csak na, nehéz elengedni. Köszönöm a válaszokat:)
2018. nov. 13. 14:32
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha szeret nem enged el hanem harcol érted. Ha erre sem hajlandó jobban jársz h megszabadulsz tőle..:D
2018. nov. 13. 14:49
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a kérdést mintha én írtam volna ki.. nehéz,de tudatosítom magamban minden nap,hogy ennyi volt,ennek nincs jövője.
2018. nov. 13. 16:12
 9/11 anonim ***** válasza:
51%
Tegnap el akartad küldeni privátban a sztorit, de senkinek nem küldted el.
2018. nov. 13. 20:46
 10/11 anonim ***** válasza:
16%
Akire várni kell,az nem a te embered.Ez szinte mindig így van.
2018. nov. 13. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!