Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Érdemes így várni egy nőre?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes így várni egy nőre?

Figyelt kérdés

4 éve vagyunk barátok, ő pont a megismerkedésünk előtt jött össze a mostani pasijával. Sosem volt jó a kapcsolatuk, de vele maradt mert szerelmes volt. Kb fél éve bevallottam neki hogy többet érzek iránta, eleinte nem tudtuk hova tenni a kialakult helyzetet, próbáltunk barátok maradni. Közben benne is elindult valami, párszor mondta, hogy tudja hogy jók lennénk együtt, és azt is, hogy a jelenlegi kapcsolata nem vezet sehova, de még nem tud lépni. Majd kb 1 hete mondtam neki, hogy engem már "tönkretesz" hogy nézem ahogy szenved a palija mellett, mikor mindketten tudjuk, hogy együtt boldogok lennénk. Erre azt mondta már tudja hogy szakítania kell, de a srácot nem akarja a legrosszabbkor magára hagyni mert haldoklik az anyja... És azt mondta megérti, hogy elegem van, de ha majd sikerül kilépnie ebből, keresni fog. Nem mondta ki, de kb megkért hogy "várjak" rá...

Ti mit tennétek? Várnátok? Ha igen, meddig? Ha nem, miért nem?

Ő 26N, én 27F

2018. jún. 22. 21:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Ezt magadban kell eldontened. Ha 4 evet vartal ra akkor szerintem meg par honap belefer esetleg..
2018. jún. 22. 22:22
 2/4 anonim ***** válasza:

desmond morris a híres antropológus azt mondta-

-ha egy nő közel azonos mértékben vonzódik 2 férfihoz,akkor a nagyobb farkút és nagyobb potenciájút fogja választani.

nah most ha jól veszem ki,akkor a te farkadat még nem is látta ez a csaj.

szóval alapvető momentum hiányzik a csaj lépésének előmozdításához.

mert az igen naiv ábrándkép a részedről,hogy azért mert megértő vagy meg így meg úgy,az nyom annyit a latba hogy otthagyja ezekért a bunkó,de remekül kefélő paliját.

szinte mindig az utóbbi lesz a befutó.

de fiatal vagy még,nem ismered a nőket ezek szerint.

2018. jún. 22. 23:03
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem nem.

A szakítás egy ember döntése, nem kell engedélyt kérni senkitől hanem békében el kell búcsúzni és pont. Engem akkor hagyott ott a partnerem amikor motorbalesetem volt és hónapokig feküdtem a gipszben. Nem hibáztatom, nem akart várni.

Ha szeretne veled lenni akkor már veled lenne, bármekkora szerelem is volt.....

2018. jún. 23. 02:12
 4/4 anonim ***** válasza:

Ez egy rohadt r@banc már bocsánat, azért van a palijával, mert szerelemes bele, szerelmes a bunkóságába erőszakosságába.

Én kétszer csalódtam de hatalmasat, saokáig gondolkodtam miért és rájöttem a nők azt szeretik ha kemény, bunkó, köcsög vagy aki másokat eltipor.

---------

Én nem leszek senki kedvéért ilyen, én tudom milyen legalul lenni és felkerülni a középmezőnybe.

Egyetlen nő sem ér annyit, hogy éveket várjon rá az ember, erőt kell venni bármilyen nehéz és túl kell lépni rajta.

Értelmes nőt kell találni akivel életet lehet élni, nem pázaribit, megtiniribit...

2018. aug. 9. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!