Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Érdemes még várni, hátha majd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes még várni, hátha majd nem titkolózik ennyire vagy jobb lenne annyiban hagyni?

Figyelt kérdés

Nagyjából 2 hónapja kezdtem el ismerkedni egy orosz sráccal neten keresztül. Sokak szerint amúgy is sok közöttünk a korkülönbség (én 20 vagyok, ő pedig 26),de nem igazán törődtem vele, mert nem ez a leglényegesebb és annyira azért nem sok az a 6 év.

Szóval én meséltem neki pár dolgot így a magánéletemről, de ő szinte semmit. Annyit mondott, hogy volt egy felesége, akivel fél év után elváltak, de az okát nem mondta el. Vagyis ha pontosabb akarok lenni, azt mondta, hogy semmi közöm hozzá. Szó szerint. Valójában nem is annyira tartozik rám, csak kíváncsiságból kérdeztem rá, hátha elmondja. Aztán nem is nagyon nyaggattam ezzel a témával. De például a családjáról nem beszél egyáltalán. Pár hete mondogatta,hogy kimehetnék hozzá, de hát alig ismerem és így tök ismeretlen emberekhez nem szívesen mászkálok,pláne külföldre.

Oké annyira régóta nem ismerjük egymást, de ő már az alap dolgokat sem mondja el nekem,míg én neki igen és akármit kérdezek tőle, akár a családjáról, akár arról hogy mit szeret csinálni szabadidejében, akár az ismerőseiről, semmi választ nem kapok, sőt azt érzem, ilyenkor idegesebbé válik.

2017. szept. 14. 22:13
 1/10 anonim ***** válasza:
95%
Inkább hozzám gyere ki, én elmondok mindent, amit csak akarsz... :'D
2017. szept. 14. 22:16
 2/10 anonim ***** válasza:
96%
Egyébként a kérdésedre válaszolva: Nem éri meg várni semmire, mert az élet hamar elmegy. Inkább olyanra emberre pazarold a drága idődet, aki tényleg megérdemli. Aki érdeklődik utánad, beavat a magánéletébe, nem titkolózik. Én nem mennék ki a helyedben. Mármint az orosz sráchoz. Magamhoz kimennék... Kihagyatatlan alkalom... :'D
2017. szept. 14. 22:19
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem te is tudod, hogy nincs ertelme folytatnod az ismerkedest vele.
2017. szept. 14. 22:22
 4/10 anonim ***** válasza:
Are you crazy?
2017. szept. 14. 22:29
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Kimehetnel hozza? Muhaha. Ne legy naiv.
2017. szept. 14. 22:36
 6/10 anonim ***** válasza:
Akkor hagyd nyilvàn friss neki még a seb azért nem is tud róla beszêlni .Meg egyépként is semmi garancia nincs arra hogy még kêpben van neki az felesége .Ne pazarold rá az energiadat .
2017. szept. 14. 22:55
 7/10 anonim ***** válasza:
93%

Hagyd annyiban de sürgősen!!!

Ki akar csalni orosz országba anélkül, hogy bármit is tudnál róla. Neked nem villog az a bizonyos vészcsengő?!

Miért nem lesz gavallér és jön ő tehozzád? Ha már úgy is titkolózik. Elmesélni nem akarja de megmutatná? Nekem inkább úgy tűnik, hogy amint kint vagy, elad prostinak.

2017. szept. 14. 23:28
 8/10 A legrosszabb ***** válasza:
Hogy a rákba lehet a magyar nőket ennyire behülyíteni? Komolyan facepalmoznom kell.
2017. szept. 14. 23:36
 9/10 anonim ***** válasza:

Te jó ég, ki ne menj hozzá.

Hogy juthatott eszedbe egyáltalán.

Semmiről nem tudsz semmit, se senkiről. Én megszakítanám a kapcsolatot.

Amúgy meg, bár ez részletkérdés, ha nem nemrég vált el, akkor igenis van közöd hozzá, mert az ember akarja tudni, kivel létesít kapcsolatot. De te örülj inkább, hogy nektek nem lesz, és felejtsd el gyorsan ezt a csávót.

2017. szept. 15. 06:11
 10/10 anonim ***** válasza:
Amúgy ha elmond magáról egy csomó dolgot, akkor sem bízhatsz meg benne 100%-ban. Messziről jött ember azt mond amit akar. Én hanyagolnám a helyedben. Nekem is külföldi barátom volt, de nem neten ismerkedtünk meg hanem külföldön és tudtam hogy kicsoda. Te semmit nem tudsz csak amit mond, vagy nem mond. Ez így veszélyes. Szakíts vele idejében, mert igenis van hozzá közöd, kivel ismerkedsz.
2017. szept. 15. 06:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!