Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Bolondnak néz szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bolondnak néz szerintetek?

Figyelt kérdés
A vőlegényemmel jelenleg távkapcsolatban vagyunk. Itt Magyarországon együtt éltünk két és fél évet. Eljegyzett. De sajnos családi ok miatt nem tudtam vele kimenni egy évvel ezelőtt, mikor visszarendelték külföldre. Szóval egy éve igazunk. Viszont most eltűnt másfél hónap egy szó nélkül... Ebből azt feltételeztem, hogy annyi. Gyakorlatilag most az utóbbi héten randiztam mással csak és annyit írtam ki Skype csak, hogy szeretem az életem. De a fiúval nem volt semmi, mert tudta, hogy visszamegy külföldre. Erre rá egy napra a volt vőlegényem felhívott, hogy gratuláljon az új kapcsolatomhoz és reméli minél előbb elvesz az illető. És a kiírasom alapján biztosan lefeküdtünk és ő csak dolgozott és őt eddig még egy nő sem csalta meg csak én. Tökre kiakadtam. Majd kiírtam, hogy egy szingli lány is lehet boldog. Erre felhív, hogy szingli vagy, ha? Hát mondom mi más lennék. Ha idejössz és elveszel, majd kimegyek veled akkor, nem leszek az. Erre megsértődött és letette a telefont. Most komolyan én lennék a bolond, hogy másfél hónap eltűnés után nem feltételezem, hogy együtt vagyunk?

2018. nov. 15. 19:17
 1/7 A kérdező kommentje:
Vagyis exvőlegenyem inkább.
2018. nov. 15. 19:20
 2/7 anonim ***** válasza:
91%
Nyugtass meg, hogy maximum 16 évesek vagytok.
2018. nov. 15. 19:41
 3/7 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
56%

Eljegyzett, majd később eltűnt másfél hónapra. Uh, de ez a hiszti részéről. Jól felültetett a hintába a manipulálásaival. Gondolom, valami pakisztáni hiperszupermacsó, akit egy átlagmagyar meg se közelít.

Van egy jó tanácsom: lapozz!

2018. nov. 15. 19:41
 4/7 A kérdező kommentje:
Amcsi és fehér
2018. nov. 15. 23:36
 5/7 anonim ***** válasza:
Aham... Én meg kínai vagyok ill. a nagyapám kenyai. :D
2018. nov. 16. 00:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ő leszart téged, véget vetett a kapcsolatnak de nem merte szovatenni mert félt, de miután te így tulleptel rajta zavarta az egoját. Majd saját magát állította be áldozatnak. Jól cselekedtel, nagyon erősen téged támogatlak. És a telefonba is nagyon jót mondtál.
2018. nov. 16. 09:34
 7/7 anonim ***** válasza:
Na mik a fejlemények? Kiderült hogy megcsal?
2018. dec. 20. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!