Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ehhez, már nagyon bolondnak kellene lennie? Túl élénk a képzeletem?
Akadt egy kis zűr nem rég a párommal, és nagy ijedelmemben felkerestem, egy régebbi fiúbarátom , de mivel elült a baj, és én kellemetlenül érezném magam, ha a társalgást így is folytatnánk, nagyon szépen közölném vele, hogy köszönöm, hogy segített, de ne vegyük fel újra azt a mindennapos kapcsolatot, és most a fejemben motoszkál (a túl élénk fantáziámba), hogy talán megharagszik a srác, és elküldi a barátomnak, hogy panaszkodtam rá ?
Nem szeretném, ha a párom tudná, hogy kétségbeesésembe , milyen voltam .
Erre mekkora esély van szerintetek 0-100-ig?
Ez valóban így van, de ezt ne is úgy képzeld el, hogy innentől soha egy szót sem, eddig sem így volt, váltottunk néha pár szót, volt, hogy hetente, volt, hogy csak ritkábban, tehát nem úgy a semmiből húztam elő, csak akkor éppen szükségem volt rá, és a legközelebbi alkalommal, ha neki lesz rám szüksége, ő is jöhet hozzám.
Csak a fejemben megfordult amit a kérdésben leírtam.
"nagyon szépen közölném vele, hogy köszönöm, hogy segített, de ne vegyük fel újra azt a mindennapos kapcsolatot"
Akkor ezt hagyd ki. Ha eddig is csak néha beszéltetek, szerintem ezután sem fog naponta keresni, és meg is oldódott a probléma. Ha mégis, akkor finoman elmondhatod neki, hogy neked túl sok az, hogy állandóan beszéltek, és kicsit csökkentsétek. De készülj fel, nem fogja megköszönni.
És a kérdésedre a válasz: Nem hiszem, hogy rohanna a párodhoz árulkodni. Elvégre ez nem a dedó már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!