Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ehhez, már nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ehhez, már nagyon bolondnak kellene lennie? Túl élénk a képzeletem?

Figyelt kérdés

Akadt egy kis zűr nem rég a párommal, és nagy ijedelmemben felkerestem, egy régebbi fiúbarátom , de mivel elült a baj, és én kellemetlenül érezném magam, ha a társalgást így is folytatnánk, nagyon szépen közölném vele, hogy köszönöm, hogy segített, de ne vegyük fel újra azt a mindennapos kapcsolatot, és most a fejemben motoszkál (a túl élénk fantáziámba), hogy talán megharagszik a srác, és elküldi a barátomnak, hogy panaszkodtam rá ?

Nem szeretném, ha a párom tudná, hogy kétségbeesésembe , milyen voltam .

Erre mekkora esély van szerintetek 0-100-ig?

2017. jún. 26. 21:20
 1/5 A kérdező kommentje:
Tehát nem megcsaltam vagy ilyesmi, csak leírtam ennek az egy srácnak a problémám, hogy mégis srác aggyal átlátja a dolgot.
2017. jún. 26. 21:21
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Te tudod, milyen ember, egy intelligens felnőtt ember elkönyveli, mennyire éretlen és érdekek vezérelte ember vagy, aztán legyint. És bár nem kérdezted, de nem túl fair kivenni egy barátot a szekrény mögül, mint valami lelki szemetes kukát,majd visszarakni, ha már nem kell. Vannak ugyanis érzései, és ez minden volt, csak nem korrekt.
2017. jún. 26. 21:24
 3/5 A kérdező kommentje:

Ez valóban így van, de ezt ne is úgy képzeld el, hogy innentől soha egy szót sem, eddig sem így volt, váltottunk néha pár szót, volt, hogy hetente, volt, hogy csak ritkábban, tehát nem úgy a semmiből húztam elő, csak akkor éppen szükségem volt rá, és a legközelebbi alkalommal, ha neki lesz rám szüksége, ő is jöhet hozzám.

Csak a fejemben megfordult amit a kérdésben leírtam.

2017. jún. 26. 21:27
 4/5 anonim ***** válasza:

"nagyon szépen közölném vele, hogy köszönöm, hogy segített, de ne vegyük fel újra azt a mindennapos kapcsolatot"

Akkor ezt hagyd ki. Ha eddig is csak néha beszéltetek, szerintem ezután sem fog naponta keresni, és meg is oldódott a probléma. Ha mégis, akkor finoman elmondhatod neki, hogy neked túl sok az, hogy állandóan beszéltek, és kicsit csökkentsétek. De készülj fel, nem fogja megköszönni.

És a kérdésedre a válasz: Nem hiszem, hogy rohanna a párodhoz árulkodni. Elvégre ez nem a dedó már.

2017. jún. 27. 08:36
 5/5 A kérdező kommentje:
Meg aztán az írásomból, ahogy írta, neki az jött le, hogy jófej a párom, tehát nem is árult volna be, mert tisztességesnek hihette, mert írta is, hogy 'ahogy beszéltél a párodról, nem hiszem, hogy egy rossz ember lehet'. Tehát nem is látott benne, semmi 'elküldeni' valót.
2017. jún. 27. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!