Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért így áll a párom ehhez? Többi lent
Szerintem el vagytok egymástól hidegülve. Az, hogy testiség nincs, ennek az egyik jele. Gondolom, kommunikáció, beszélgetés, meghittség, egymással való törődés szintén nem nagyon van már, ahogy közös programok sincsenek. Persze, hogy ezek után nem kívánjátok egymást.
Bizony, akik ilyen hosszú ideig együtt vannak, azokat sokszor már az utolsó években csak a megszokás tartja össze. Hiába érzik, hogy boldogtalanok, nem tudnak kilépni belőle. Neked is csak annyi lenne a dolgod, hogy felmérd a kapcsolatodat: boldog vagy-e benne, megkapod-e még ennyi idő után is azt, amire vágysz? Ha a válaszod "nem", akkor lehet, hogy el kéne gondolkodni a váltáson.
Fel nem foghatom, hogy születnek ilyen házasságok...
Te nem vagy oda a testiségért, mert molesztáltak, vagyis igazából nem is érdekel a szex (?), de azért öt év (!!) után eszedbe jut, hogy a párod igazán kívánhatna csak úgy ok nélkül, hisz szexelni nem is nagyon akarsz vele, de ő már nem iszik és ezért nincs merevedése (?), szóval mi lenne ha megcsalnád, miközben te még csak nem is akarsz szexelni.
Micsoda kib.szott kemény logika. Pszichológus kéne mindkettőtöknek. Persze ebből semmi nem lesz, szóval nem tudom minek írtad ki egyáltalán a kérdést.
Nekem sem lenne merevedésm egy olyan nöre akirol leri, hogy alapbil taszitja a szexualitás.
Kettesnek meg igaza van, ostobák vagytok mindketten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!