Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bolondnak néznétek egy ilyen lányt?
Teljesen átlagosan öltözködök, nem túl "cukin", nem viselkedek kislányosan, meg semmi. Egy dolog a gyengém, a nyulak :D Betegesen imádom a nyulakat, esténként csomószor nézegetem a nyúlmentő alapítvány oldalát, olvadozok, hogy milyen aranyosak, néha könnyezek is, mert sajnálom őket, hogy hogy volt képes valaki kirakni őket. Ha tehetném, örökbefogadnám mindet. Sajnos még nem lehet egy se, de majd mindenképpen szeretnék. Szóval kicsit olyan vagyok mint egy bolond macskás öregasszony, csak nem macskákkal, hanem nyuszikkal.
Emellett nem szoktam nyafogni, nem vagyok kislányos, (csak ha nyulat látok), rockot (is) hallgatok és többé-kevésbé normális vagyok.
Fiúk, ti mit gondoltok arról, ha egy csaj ennyire bele van bolondulva valami állatba? :D Szerintetek őrült? Vagy jó dolog?
rádkontrázok: én a csigákat szeretem. afrikai óriáscsigákat gyűjtök, jelenleg úgy 4 tucatnyi van :)
mondjuk én külsőre se vagyok átlagos lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!