Nagyon bolondnak néznétek, ha azt mondom olyan az igazi szerelmem, aki meghalt és nem is ismertem?
Összejöttem egy férfiaval aki a mai napig a párom,viszont a testvérét nem ismertem csak láttam fotón,de mikor én először megláttam,egyből éreztem h ő az igazi.
Vele lehet jól kijöttem,de a tesójával többször veszekszünk.
Tűz és víz vagyunk, a tesójával meg passzoltunk volna.
Egyszerűen nem bírom elfelejteni.
Egész életemet végigkiséri. Nem tudom h létezhet-e ilyen,vagy csak én vagyok ilyen hülye.
És a sors nem hiába hozott össze a tesójával,h szenvedjek mellette,olyan szerencsétlen vagyok. Nem lehetek soha boldog csak álmodozok róla. A szívem mélyén érzem.
1.Nem ismerted a testvérét honnan tudod passzoltatok volna és még az is kevés ha a testvére mesélt róla....
2.Meg ha csak a kinézete fogott meg akkor találsz vagy 100 ezret aki hasonlít rá vagy ugyan úgy néz ki
3.Ha élne se jönne veled össze,nekem is van bátyám rossz lenne bele gondolni ha a nője rám akarna mozdulni tuti elutasítanám meg le k*rváznám ha csak magamból indulok ki
Mostani párodtól tudsz ismeretségetek előtt elhúnyt testvéréről.
Ha élne is, akkor sem ismernéd, mielőtt mostani párod megismerted volna.
.
"A szívem mélyén érzem."
Próbáljad meg koponyád felső részébe zárt szervedet használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!