Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A régi szerelmem az igazi és örök?
16 éves koromtól 19 éves koromig nagyon-nagyon szerelmes voltam egy fiúba, aki 1 évvel idősebb nálam. Bonyolult volt a kapcsolatunk, valamikor nagyon szoros, harmonikus, valamikor nagyon laza, szomorú, mert mindkettőnk életvitele olyan volt, ami a komoly kapcsolattal nem igazán kompatibilis (sok utazás, sok buli, ráadásul nem is egy városban éltünk, hanem 80 km-re egymástól). 1 éve úgy tűnt, véglegesen vége... Azóta nem is láttam, azóta nem is beszéltünk, még a közösségi oldalamról is kitöröltem, hogy ne nézzem meg újra és újra naponta 1000x... Volt kapcsolatom azóta, szerettem a fiút. Azonban valahogy visszahúz a régi szerelem... Sőt, voltam azóta kétszer is szerelmes, de mégis ott lebegett Ő is mindig előttem... Azóta is a kedvenc városom a lakóhelye, minden álmom, hogy odaköltözzek, összeszorul a szívem és pozitív, hiányzó érzéseket kelt bennem, ha várakozok a vonatra (mindig akkor várakoztam, ha jött, esetleg én mentem Hozzá), a kedvenc színe a kedvenc színem... Nemrég a vonaton láttam egy lányt, szemben ült velem, pár évvel ezelőtti önmagamra emlékeztetett. Külsőre. Előjött bennem a "szokásos" jó érzék, de a hiány is, egész nap utána az exemre gondoltam...
Szerintetek miért van ez így? Olyan fura... Van, ami örök?
21/L
Jajj ez olyan szép :). Nekem is volt ilyen, sokszor eszembe jutott az első(1évig voltunk együtt), és valahogy a szépre emlékeztem mindig, aztán úgy hozta a sors, hogy megint egymás mellé kavarodtunk :) Ennek most 4 éve, és nagyon szép a kapcsolatunk. Ha ennyire jó emlékek fűznek hozzá, nincs esély h esetleg találkozzatok megint? Vagy ki tudja, lehet hogy majd abban a városban találsz egy hozzá hasonlót? Nagyon szorítok Neked!!!! :)
22/L
Gratulálok Nektek, legyetek sokáig boldogok! :)
Nem tudom, igazából szerintem akkor látom újra, ha majd egyetem miatt oda járok, ahol él... Az még 1 év. :/
És nem beszéltetek azóta? Nem tolakodásból mondom, csak kérdem, vagy esetleg nem szeretnél vele újra kapcsolatot? Vagy esetleg ha vársz egy-két hetet leülepszik-e a dolog, és ha még mindig érzed akkor magadban tisztázhatod a dolgot. Mi van vele azóta?
Köszönöm :)! Remélem Veled is jól alakul minden :)
22/L
Szerintem bízd rá a sorsra, az időre bár nem vagyok valami öreg, de eddigi tapasztalataim szerint úgyis elrendeződik minden. Az viszont már mindenképp pozitív, hogy szép emléked marad róla, amibe jó belegondolni, és jó érzéssel tölt el.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!