Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bolondnak néznétek egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bolondnak néznétek egy ilyen lányt?

Figyelt kérdés

Teljesen átlagosan öltözködök, nem túl "cukin", nem viselkedek kislányosan, meg semmi. Egy dolog a gyengém, a nyulak :D Betegesen imádom a nyulakat, esténként csomószor nézegetem a nyúlmentő alapítvány oldalát, olvadozok, hogy milyen aranyosak, néha könnyezek is, mert sajnálom őket, hogy hogy volt képes valaki kirakni őket. Ha tehetném, örökbefogadnám mindet. Sajnos még nem lehet egy se, de majd mindenképpen szeretnék. Szóval kicsit olyan vagyok mint egy bolond macskás öregasszony, csak nem macskákkal, hanem nyuszikkal.

Emellett nem szoktam nyafogni, nem vagyok kislányos, (csak ha nyulat látok), rockot (is) hallgatok és többé-kevésbé normális vagyok.

Fiúk, ti mit gondoltok arról, ha egy csaj ennyire bele van bolondulva valami állatba? :D Szerintetek őrült? Vagy jó dolog?

2015. ápr. 30. 15:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

a különböző fajtákat nem lehet együtt tartani, így terkóban kicsit macerás és drága lenne :D nagyobb műanyag tárolódobozokban vannak, most úgy 10 dobozom van. (1.5 literestől 41 literesig) lehet velük játszadozni, nem félősek :D ha a vizes tenyeremre teszem őket, egyből kibújnak, végigcsúsznak rajta és "rágcsálják" :) a gazdi kezéhet pedig egy idő után hozzászoknak, és akkor egyáltalán nem húzódnak vissza, ha megfogják, megsimogatják őket. :)

egész sokan tartanak amúgy óriáscsigát, sokféle kapható belőle itthon is, könnyű tartani, és azért egész látványos állatok :D

2015. ápr. 30. 18:52
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszi :) nem vonzanak egyébként, csak nem tudtam "hogy működnek" :D Azért szerintem nyertél, a csigás lány extrémebb mint a nyulas :P
2015. ápr. 30. 21:30
 13/14 anonim ***** válasza:

hát nem mindenki kedvenc kisállatai :D

nyuszim is van amúgy. :D

2015. ápr. 30. 21:39
 14/14 A kérdező kommentje:
Ó de irigyellek :) Nekem sajnos nem lehet, mert az albérletben nem tarthatok állatot :(
2015. ápr. 30. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!