Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, lehet kapcsolat egy 19 éves lány és egy 36 éves férfi között?
A barátnőm 16 volt mikor összejott egy 36 évessel. Hát na... Mikor egyetemre mentünk szét is mentek. Akkor kezdtük a legszebb eveinket... Buli, tanulás ismeretségek kötése.. A férfi viszont már túl volt ezeken bőven... Ő már inkább az otthon ülős fazon volt, gyereket akart..
Vége is lett. Ebből látszik hogy ennek sok értelme nincs. És nem arról volt szó hogy ne szerették volna egymást mert én láttam és tényleg szerelem volt köztük de így nem lehetett összeegyeztetni a dolgokat.
Ha szépítjük ha nem, akkor is csak ideiglenes kapcsolat lehet . Viszont addig nagyon különleges. :)
Ki fognak jönni a generációs különbségek, és azok végül megmérgezik a kapcsolatot.
Kapcsolat lehet. Szerelem is lehet.
Hogy sírig tart-e? Azt nem tudni. De egy korodbelivel sem fogod tudni.
Én harmincas férfiként el sem tudnék képzelni magam mellé egy 19 éves fruskát.
A korombeli nők mellett tettem le a voksom mert egy hasonló életszakaszban járó nő sokkal jobban megért és együtt tud gondolkodni velem, mint egy 19 éves, akinek még ott a tojáshéj a seggén.
Persze, persze, vannak nagyon felnőttiesen gondolkodó 19-22 éves lányok, de tizenx év korkülönbségből nem kérek.
Csak a bajt keresi, aki ilyen kapcsolatba kezd.
Ezekben az esetekben jöhet létre:
a)sugar daddy-sugar baby kapcsolatban, amikor egy csajt eltartanak addig, amíg le nem diplomázik vagy be nem tölti a 30-at, jobb esetben a 40-et.
b)a csaj apakomplexusos
c)a csávó valamiért nem kell a korabeli nőknek, egy 19 évest még könnyebben hülyíthet
d) kapuzárási pánikja van a csávónak és juszt is kell valami fiatal csaj
Szóval az embernek csak pár szép éve van az életben? :D
Számomra az életem összes éve ugyanolyan szép. Bulizni se jártam soha, nem is bántam meg, nem is fogom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!