Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szeret engem és egy pár vagyunk?
Figyelt kérdés
Holnap lesz a negyedik randink. De már az első randi végén megcsókolt. A következő randik alkalmával pedig mindig csókkal köszönt és búcsúzott el. A kezemet eddig nem fogta meg, csak a moziban filmezés közben.
Akkor szerintetek, ezek alapján mit érezhet irántam?
Köszönöm a válaszokat!
21L
2018. nov. 17. 08:34
1/2 anonim válasza:
Egy pár vagytok, de szerelemről talán még korai beszélni. Ahhoz alaposabban is meg kell ismerned a másikat.
2/2 anonim válasza:
Valószínűleg kedvel és többet is szeretne mint puszta ismeretség. Szerintem nem akar tolakodó lenni és várja a jelet felőled, hogy kölcsönös-e a vonzódás. Te is nyiss felé, legközelebb Te fogd meg a kezét, Te kezdeményezz. Esetleg karold át az utcán, ilyesmi, persze ha csak esélyesnek találod, ha nem szeretnél tőle semmit, ne hitegesd. Hidd el, ha nyitsz felé, jól fog esni neki, és nem marad kétségben. Magabiztosabb lesz Te is meg Ő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!