Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire számítsak?
Figyelt kérdés
20 hónapig jártunk, ő 40 éves nő én 39.Tavaly jöttünk össze tökéletesen működő kapcsolat de tényleg.Ő még szűz volt.Apja anyja állandóan oltották a hátam mögött hogy nem inget hordok meg hasonló sznob dolgok. Májusba aztán szakított mert hogy ezek után nem keresem a szüleit és nem beszélgetek velük.Sajat háza van idén költözött át sajnos 1km a különbség a szülői ház és ő közötte. Csak az apjára hallgat és most is mikor megbeszéltük hogy akkor oda költözöm utána1 héttel azt mondta hogy be akarja fejezni velem mert hogy nem boldog.Ugyhogy 6 hete külön vagyunk, viberen letiltott face-e nincs. Ilyen jól működő kapcsolatom sose volt és most hirtelen eldobott megint. 40 évesen apuci kedvence az meg tele nyomja a fejét hülyeségekkel.A háza kell nekem meg ilyenek. A nővérével ezt szintén végig csinálta. Ott 8 pasit martak el mire az nekik hátat fordított.Szoval nagyon gáz és nem fogok mást keresni már tudom mert őt kerestem 20 évig. Attól félek akkor jelentkezik majd amikor már elmúlik bennem.ja és mindketten szeretnénk gyereket is.Tanacstalan vagyok. Nyilván tenni semmit se tudok. Az biztos hogy teljesen kész van. Sokat sír. Fogyott vagy 6 kilót én is már 10et...2018. nov. 9. 07:48
11/17 A kérdező kommentje:
Na 2 saját kötésű vers után el jutottunk odáig " nem tudja mit akar"....
2018. nov. 30. 06:37
12/17 anonim válasza:
Akkor lépj tovább.. Nem ezt érdemled
13/17 A kérdező kommentje:
Nekem is nagyon nehéz. Mindenki azt mondja Hogy az idő megoldja.
Egyenlőre nem tudok semmit ígérni neked.
Nekem Is a szívembe vagy.....
Jár az agyam egyfolytában.......
Jó munkát az eltéreli talán a gondolataidat.
Hétvégén meg pihenjél kapcsolódj ki
Ölelés
Vigyázz magadra!!!!!
Ezt írta 2 órája.
2018. nov. 30. 12:41
14/17 A kérdező kommentje:
Fel adtam, bocs. Szia
Ezzel lezártam!
2018. nov. 30. 13:49
15/17 A kérdező kommentje:
Hát ez érdekes, pár sms csere után a következőt kaptam...
Majd beszélünk(nevem).Igérem csak kérek egy kis időt.jó hétvégét és pihenést. Puszi.
2018. dec. 2. 17:35
16/17 A kérdező kommentje:
Majd beszélünk ( nevem). igérem csak kérek egy kis időt.Folytatjuk a beszélgetést. Jó hétvégét és pihenést.
Puszi
az elöző nem volt pontos
2018. dec. 2. 17:37
17/17 A kérdező kommentje:
Dec 14.én kidobott....... de azért elszólta magát mert igy otthon legalább nyugalom van most már.... na ez a nem semmi
2019. jan. 21. 17:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!