Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire számítsak?
Ne haragudj rám amit most írni fogok de valószínűleg ez a nő sajnos már egészen gyermekkora óta az apja köré volt lancolva. Azt tehette csak amit mondott nem lehetett önálló akarata stb.
Szörnyű volt ezt végig olvasnom... 40 évesen még mindig az apa szava dönt. Nem tudott levalni a szuleiről. Az apja meg nem képes elengedni a gyerekeit. Nem vagyok pszichológus de itt valami csúnyán félrement évekkel ezelőtt. S emiatt lehetett még szűz is. Tuti van összefugges.
Egy 40 éves nőnek nem szabadna hogy bárki is megmondja hogy kivel és mikor legyen. Nem kéne engednie. Sajnos tök olyan mintha 16 éves lenne. :/
25 vagyok de senkinek semmi beleszolasa nem lehet sem apámnak sem anyámnak abba hogy milyen férfival vagyok. Persze véleményük lehet de az én döntésem amit fel is vállalok. S ha hibás döntés viselem a következményeit.
Egy valaki tud segíteni ezen a helyzeten és ez csakis a barátnőd. Értesd meg vele hogy ez az ő élete, az ő döntései, az ő felelőssége. S nem kell az ég világon senkinek sem megfelelnie! Ideje tovabblepnie a szülői házbol képletesen. Le kell válnia és azzal foglalkozni hogy neki mi a jó mert elszalad mellette az élete. S gondolom nem apuci pici lanyakent akar megoregedni, gyerek és saját család nélkül. Ezt kellene valahogy nagyon finoman megértetni vele. Hogy az együtt töltött idő boldog volt, jó volt akkor ne dobja ezt csak azért el mert valakinek nem tetszik.
Szóval vele annyi a gond hogy nem nőtt fel. Próbáld megértetni vele, legyen bátorsága hogy saját döntést hozzon! Ne azt nézze az apja mibe dumal bele.
Hát ez meg tudod.. Mindennek a teteje. Választás elé állította az apja?? Jézusom.. Nem szokásom ilyet mondani de az apjának kéne egy nagy pofon.. tudod.
Ez totális önzőség, csak azt akarja hogy saját magának mi jó. Beteges.
És ilyet soha nem szabadna kérnie. Biztos vagyok benne hogy az apja áll a dolog mögött. Én azt mondom meg egyszer próbáld meg vele megbeszelni bármi áron. Kérj e-mailben egy utolsó találkozót. És mond el neki hogy ez az ő élete és azt tegye ami neki jó. Ne engedjen az apjának hogy így befolyásolja. Kérdezd meg boldog e így most?
Tudom hogy nehéz de ha ez sem segít akkor el kell engedned. Igazából te konkrétan nem is tudsz mit tenni ez a borzasztó. Neki kell össze szednie magát. És talpra állni. Sok sikert! Remélem rendbe jön.
Tegnap este, tesója unszolására írtam neki. 2,5 órát biztos beszéltünk. Hogy örült hogy írtam, meg hogy állandóan a fejébe vagyok.Aztán hogy ő nem kész újra párt keresni, én írtam is neki hogy nem is fogok. Hiszen olyat mint ő úgy se találok.Aztán hogy lehet ő se talál meg hogy igy már neki se lesz gyereke valószínűleg. Szóval elég sokat beszéltünk, a végén ezt írta :pihenjünk, köszönöm hogy írtál és örülök és ne bánjad hogy írtál . Meg én sem tudlak elfelejteni. És a szívemben itt vagy, és itt is maradsz mindig ❤️.
Aztán meg hogy jó éjszakát. És azóta nem írt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!