Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok ha a lányotok egy cigány fiúval járna?
19es. Új divat miatt. Egy igényes roma zenekar Parno Grast. Klippje alá kommentek. Alpári stílusban a cigányok milyen módon kínoznák a magyarokat.
Vagy idézzem a cigány vajdátokat. Tudja ő is.
Nyéstai gyilkosság 16 évesen szülni a semmire,lopni gyilkolni hogy a gyámügy el ne vigye a gyereket.
Falukat tönkre tenni az öreg embereket kirabolni. Nagyimtól 20 tyúkot vittek el. Fenyegetőznek....Iskolában terrorizálnak. Gyengét bántják.
21. Tökéletesen igazad van. Sajnos nagyon is.
Nem csodálom, hogy vannak előítéletek a cigányokkal szemben. Nekem is vannak.
Azt hiszem, talán jobban utalom őket, mint itt bármelyik kommentelő, pont azokért, amiket írtál.. és még sok sok másért is.
Nagyon nehéz az olyan cigányoknak mint én, akinél csak max a bőrszín alapján mondanád meg hogy cigány.
Mindenképp meg akarnám ismerni.
Egyébként azt megfigyeltem, hogy a cigány fiúk sokkal, de sokkal gyorsabban férfiasodnak külsőleg, mint a nem cigány származásúak.
Egyébként senki nem tehet róla minek született, arra van hatása mi válik belőle.
Ahhoz, hogy valaki szar ember legyen, nem attól függ, minek született meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!