Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit szólnátok ha a lányotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok ha a lányotok egy cigány fiúval járna?

Figyelt kérdés
A fiú egyetemre jár és 2 évvel idősebb a lánynál.

2018. nov. 4. 22:27
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
77%
#10 nem hisszük, de te sem simogatsz meg minden egyes oroszlánt, mivel esélyes, hogy az egyik kibhaszottul megharap. :)
2018. nov. 5. 07:20
 12/24 anonim ***** válasza:
90%

Ha egyetemre jár valószínűleg nem a hagyományos roma környezetben nőtt fel, vagy ha mégis, sikeresen kiszakadt onnan.

Én nem örülnék, de nem mutatnám.A gyerek boldogsága a fontos.

2018. nov. 5. 07:49
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Megmutatnám neki ezt a kérdést:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..

Bár itt nem konkrétan egy roma férfiről van szó, vagy legalábbis ilyen kijelentése vagy utalása nem volt a kérdezőnek, de hasonló jellegű problémák itt is felmerülhetnek.

2018. nov. 5. 08:02
 14/24 anonim ***** válasza:
38%
ez csak annak probléma, aki rasszista.
2018. nov. 5. 14:18
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Alapvetően semmit. Először találkoznék vele, megismerném, csak utána alkotnék róla véleményt. Azt meg a gyerekem szíve joga eldönteni, hogy kivel akar lenni és én ebben nem akadályoznám meg, ha nem tetszik akkor sem. Nekem is megadatott a lehetőség, hogy a saját életemről dönthessek ezt nem venném el a lányomtól sem. Úgy gondolom, ha valami gondja lenne akkor úgy is hozzám fordulna és én mindenben segíteném, addig meg úgy sincs közöm hozzá és jogom sem lenne eltiltani tőle még akkor sem ha nekem nem lenne szimpatikus. Meg komolyan nézzen mindenki mélyen magába mindenki volt egyszer fiatal ért bármit is az, hogy anyu apu nem engedte? Főleg a mai világban ahol annyi kommunikációs felület van, hogy akárhol el lehet érni valakit... Naugye :)
2018. nov. 5. 14:26
 16/24 A kérdező kommentje:

Nem a szülő vagyok hanem a lány, aki nem biztos abban, hogy jó ötlet bemutatni a barátomat otthon, bár egy idő után muszáj lesz...

egyébként tényleg elképesztő, hogy néhányan mennyire csőlátásuak. Valóban a cigányság körében gyakoribb a tanulatlanság és az ebből eredő problémák (bűnözés, primitívség stb) de ez minden nem integrált etnikummal így van minden országban. Az én kedvesem szülei maguk még nem mentek egyetemre, az apa szakmunkás az anya kozmetikus de dolgoznak. Ő lesz az első diplomás és mindig is fontos volt a családjában az oktatás.

Kérdezem én, kissé költőien: hogyan várjuk azt el, hogy a cigányság valaha integrálódjon ha - számos válaszból, és a magyar átlag véleményéből itélve - meg se adjátok az esélyt nekik? Ha minden cigányt tömegként kezeltek? Nem személyként?

A barátom egy elképesztően intelligens, kedves, udvarias srác, a nővére egyébként orvosira jár és szerinte okosabb is nála (ezt csak azoknak írom akik szerint a nőket csak ellőgépeknek, gyereknevelőknek tartják)

Na minden esetre ezen válaszok után inkább még tudatalatt puhítom a családom, beleeszólásuk ugyan nincs kivel vagyok de boldogabb lennék ha tudnák.

2018. nov. 5. 19:41
 17/24 anonim válasza:
52%

"Ott a no dolga a gyerekneveles es haztartas"

Ez nem igaz, ugyanúgy megoszlik a házimunka végzése és a gyereknevelés is, mint bármely másik normális családban.

Magamból kiindulva, ha megtudnám, hogy esetleg a barátnőm szüleinek ez probléma, akkor szakítanék vele. Én többre tartom magam ettől, úgy gondolom, hogy ez a fajta megítélés egy bizony intelligenciaszint alá esik, hiszen vannak rossz és jó emberek, az esélyt pedig mindenki megérdemli.

21/F Egyetemre járó Cigány fiú

2018. dec. 23. 20:54
 18/24 anonim ***** válasza:
63%
Ha a lányom boldog lenne vele, akkor nem igazán érdekelne, hogy cigány a srác, vagy nem. Ők is ugyanolyan emberek, mint mi. :)
2019. febr. 14. 07:43
 19/24 Horváth Zsófii válasza:
100%
De amúgy csak egyetlen egy dolgot mondjatok, hogy miert utáljátok a cigányokat? Igenis vannak normális romák nem kell az összeset egy kalap alá venni. Igen én is roma vagyok és büszke vagyok rá!!
2019. márc. 9. 02:19
 20/24 anonim ***** válasza:
Nem számít hova jár , a lényeg tudjon értelmesen artikuláltan beszélni és tisztességes legyen , illetve ne olyan környezetben mozogjon ami vissza rántja vagy az előítéletet megerősíti az emberekben .
2019. márc. 9. 06:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!