Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak hogyan képzelitek el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak hogyan képzelitek el a tökéletes nőt a párkapcsolatban?

Figyelt kérdés

Mi az amire vágytok hogy meglegyen egy nőben akivel leakarjátok élni az életetek és mik azok amik semmiképpen, mik azok amik beleférnek.

Érdekel hogy mennyire változik ez a ideál egyénenként, közhelyes válaszokat is szívesen várok.

2018. okt. 29. 19:56
 1/8 anonim ***** válasza:
80%

Én csak arra vágyok, hogy egy őszinte kapcsolatom lehessen. Ahol ismeri kindkét fél egymás jó és rossz tulajdonságait. Ahol képes szeretni mindkét fél önmagát.

Legutóbb olyannal húztam ujjat, aki magát nem szereti. Végül ezért kerültünk most a lehető leghátrébb. Másodhegedűs lettem, és most azt nézem ahogy szenved, mert rossz döntést hozott.

Most igyekszem elérni, hogy ne tegye tönkre magát. Hátha egyszer eljön az én időm, és akkor segítek neki támasz lennie abban hogy szeretni tudjon. Magát és másokat, és remélhetőleg engem is megérdemelne.

Ideálok szerintem nincsenek. Mindig az számít, hogy ki az, akit megismertél. A mosoly mögött akármi megbújhat, ha nem látod belül a lelkét.

2018. okt. 29. 20:07
 2/8 anonim ***** válasza:
8%
Minden nő tökéletes.
2018. okt. 29. 20:21
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Non-stop szex, legyen mindig lucskos a puncija, seggbol szajba, gumi nélküli anál. Ezeket szeresse.
2018. okt. 29. 20:22
 4/8 anonim ***** válasza:
5%
Csupa olyan tulajdonság, amik a feministák szerint megvetendőek.
2018. okt. 29. 21:08
 5/8 anonim ***** válasza:
0%

Hmmm nálam a párom pont ilyen.

De komolyra fordítva:

1)Külső

- Vékony,feszes,nőiesen izmos test,max 56kiló lehet

- Hosszú ápolt haj,amit nem festett

- Csinos,k_rvás ruhákat hord ami ráfeszül kiemeli az alakját

- Magassarkú

- Nagyon igényes magára,külsejére

- Lakásom karban tartja,nagyon magas a szépérzéke

- Heti legalább 4 edzés

- Diétázik,nem eszik semmi szemetet(kenyér,pékárú,édesség,..stb nuku)

Belső:

- Kedves

- Proaktív,tehát cselekszik amit mond

- Amit ígér azt betartja és nincsen kifogás

- Lehet vele beszélgetni

- Vicces,bolondos is tud lenni

- Engedi és támogatja a karrierizmusom és a sok túlórát ha kell

- Egészséges ételeket főz

- SOHA nem akar gyereket(ez nálam első kérdések között van,itt dől el,van-e jövőnk vagy nincs)

- Utánajár dolgoknak és nem a blikkből,nők lapjából szedi az információkat,pl: kamu diéták

- Támogatja a céljaimat és nem húzz vissza(mármint nem mond ilyeneket,hogy ne legyél nagyravágyó),ez nálam már azonnali szakítással jár ha nem támogatná maximálisan a céljaim

- Kényeztetős,bújós legyen

- Imádja a szexet,egy igazi vadmacska az ágyban aki néha átveszi az irányítást

- Nőiesen tud viselkedni,tudja magát nőként viselni,tudja hogyan csábítson el folyamatosan,pl: nőiesen tud ülni,tudja a nőiességét maximálisan viselni

- Társaságban legyen akár középpontban

2018. okt. 29. 21:58
 6/8 anonim ***** válasza:
Legyen csinos, intelligens, korrekt, empatikus, törődő, saját gondolatai vannak, érdeklődő.
2018. okt. 29. 21:59
 7/8 anonim ***** válasza:
passzoljunk az ágyban,legyen kedves,házias.
2018. okt. 29. 22:35
 8/8 anonim ***** válasza:

Talán kicsit legyen régi módi, tehát legyen fontos a család neki, szeresse a rendet maga körül, házimunkát ne vesse meg, sem face függő sem insta sem hasonló dolgok ne játszanak nála, kedves, szerény, nem játsza meg magát, nem irígy, tettrekész, nyugodt természet, visszafogott, mondhatom úgy is hogy introvertált, de van még egy csomó dolog ami bejön.

Ami kizárt, hogy erőssen extrovertált személyiség, lusta, rendetlen, olyan aki csak dumálni tud meg hibáztatni de önmaga tenni nem képes semmi érdekében, nem tud nyugodtan kommunikálni, inkább fontosabb neki a telefon nyomogatás mint bármi más tevékenység, nagy dumás de mögötte nincs semmi, mindig ő tud mindent jobban, minden csakk úgy jó ahogy ő mondja és csinálja, mindenki hülye csak ő nem személyiség, de itt is rengeteg tulajdonság van még ami taszít...

Összességében alig van olyan nő akire azt tudom mondani hogy bejön, jó ember...sajnos

F36

2018. okt. 30. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!