Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagyok a lakótársamb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok a lakótársamba. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A probléma a következő: egy kétszobás lakásban élünk ketten, ő egy 28 éves srác, én egy 22 éves csaj. Már a beköltözést úgy kezdtük, hogy hajnali háromig borozgatás mellett beszélgettünk, aztán egyre többet, minden nap, és közben kiderült, mennyi közös van bennünk. Most két hónap után szerelmes lettem belé. Beszélgettünk már a párkapcsolatainkról, egyikünknek sincs senkije (nekem van egy haverom, akivel néha találkozom, és akkor lefekszünk, de iránta baráti szereteten és testi vonzalman kívül semmit nem érzek), de tudom, hogy nem vagyok az esete. Tudom, hogy bír, de nem úgy, ahogy én őt. Tanácstalan vagyok. Elmondani biztosan nem fogom neki, de azt tudom, hogy sürgősen el kell felejtenem, mint potenciális jelölt. Csak nem tudom, hogyan, így, hogy minden nap találkozunk és beszélgetünk.
2018. okt. 28. 19:59
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
@9: Kifelejtetted, hogy a Vénuszig repíted a Mars-dárdáddal...
2018. okt. 28. 20:25
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Én ezt sosem értettem. Szerelem=legjobb barát, aki testileg is vonzó, jó vele a szex.

Az, akivel kefélgetsz, az hogyhogy nem a pasid?

2018. okt. 28. 20:25
 13/23 A kérdező kommentje:
12.: Józan észből. Messze lakunk egymástól, nem lenne értelme, ráadásul nem vagyunk szerelmesek se. Így minek járnánk?
2018. okt. 28. 20:31
 14/23 A kérdező kommentje:
10-es: Nem mindenki működik ugyanúgy. Nekem valamiért működik, hogy el tudom választani a szerelmet a szextől.
2018. okt. 28. 20:33
 15/23 anonim ***** válasza:
53%
Akkor te egy felszínes, morálisan gyenge ember vagy.
2018. okt. 28. 20:34
 16/23 A kérdező kommentje:
Már miért lennék az? Nem azt mondtam, hogy szexelgetek agyba-főbe...
2018. okt. 28. 20:36
 17/23 anonim ***** válasza:
Honnan tudod, hogy nem vagy esete a lakótársadnak?
2018. okt. 28. 21:36
 18/23 A kérdező kommentje:
Beszélgettem vele a volt barátnőiről és az ideáljáról.
2018. okt. 28. 21:48
 19/23 Szergej55 ***** válasza:
100%
Eléggé gáz ez a mással kufircra összejárkálás. A lakótársad fejébe pedig nem látunk bele.
2018. okt. 28. 22:47
 20/23 A kérdező kommentje:
Nem az volt a kérdésem, hogy a lakótársam mit gondol rólam, elvégre tudom... :D
2018. okt. 28. 23:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!