Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, ha van barátja,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha van barátja, és csak barátok lehetünk, viszont én szerelmes vagyok belé, és függője vagyok, nem tudom hanyagolni?

Figyelt kérdés
Szerelmes vagyok egy lányba. Van barátja, mondta, hogy csak barátok lehetünk, és én rábólintottam, mert nem volt választásom. De nem tudok csak a barátja lenni, mikor teljesen odáig vagyok érte. Mindig teszek róla, hogy találkozzunk, mert muszáj látnom, beszélnem vele, muszáj a közelében lennem. Számomra ő azt jelenti, hogy feldobja a napomat, hogy jelenleg ő számomra a legszebb nő az egész világon, hogy cuki, hogy izgalmas.
2018. okt. 28. 02:21
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát ebből 2 dolog lehet a végén: vagy kiderül a dolog, vagy nem... De egyszer úgyis kiderül. Szóval ettől vagy megromlik a kapcsolatotok és valószínűleg többet nem beszéltek egy idő után, vagy összejöttök. Vagy titokban, vagy szakítanak és rendesen. Ha titokban, akkor csak másodhegedűs maradsz ugyanúgy. Ha egy pár lesztek, az sem biztos életreszóló, de ki tudja. Az már világos, hogy te mit akarsz, de ő? Csinálhatsz bármit, de ez 2 emberen múlik. Kivéve, ha békén hagyod, még mielőtt rájönne, hogy mi a helyzet. De te erre nem vagy képes, szóval... Végig zongorázhatjátok a fenti lépéseket. Habár eddig nekem úgy tűnik, hogy ő tisztában van a vonzalmaddal és imponál is neki, de a barátja még nem tud erről semmit. Szóval, ha így folytatjátok (azaz senki nem lép semmit), akkor a 3. fél fogja borítani és eldönteni a dolgokat.
2018. okt. 28. 02:41
 2/2 anonim ***** válasza:

Hátt... szerintem nincs esélyed. Még ha meg is akarná csalni a párját, te akkor is csak egy rajongó lennél a szemében, és nem egy izgalmas kaland.

Szerintem az lenne a legjobb, ha ellehetetlenítenéd vele a kapcsolódási pontokat, elfelejtenéd őt, és keresnél mást.

26f

2018. okt. 28. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!