Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretlek de már nem vagyok szerelmes! Ezek után van értelme egy kapcsolatnak?
Sok mindentől függ. Ha gyerek van, mindenképpen van értelme. De nem csak gyerek függhet egy párkapcsolattól.
Ha nincsen semmi komolyabb áldozata a dolognak, szerintem ilyenkor legjobb elengedni egymást, mert aki nem szerelmes, az majd az lesz, csak másba és abból sok boldogság már nem származik. Olyan is van, amikor csak egy hullámvölgyben vannak és a szerelem visszatér, de ezt azért általában az ember érzi magával kapcsolatban, hogy csak jegelve vannak az érzelmek vagy nem jönnek vissza soha többé.
Ez most komoly kérdés? :D Elvileg ez úgy működik, hogy szerelmes lesz az ember (ez a rózsaszín köd állapota) aztán a kapcsolat során a szerelemre szépen fokozatosan ráépül a szeretet, tisztelet, bizalom, odaadás. Mert a szerelem bizony elmúlik egy idő után, aztán a helyén már csak szeretet marad, de ha nincs szeretet, akkor kipukkad a kapcsolat, mint egy rózsaszín lufi.
De persze dobd el az emberi kapcsolataid, váltsd le, mint a lyukas tornacipőd. Vagy a telcsikédet egy jobbra.. (irónia)
"szeretlek" vajon mit takar?
Az a kérdés, hogy mi maradt szerelem után...
tegye fel a kezet, aki tizenhuszon eve el boldog kapcsolatban es a mai napig szerelmes, mert szerintem ilyen nem letezik
en meg "csak" 15 eve elek boldog kapcsolatban a parommal, akit mindenkinel jobban szeretek, de mar nem vagyok bele szerelmes, nem izzad a tenyerem talalkozo elott, nem gorcsol a gyomrom az izgalomtol mielott osszebujunk :D
szuleim 45 eve elnek egyutt boldogan de ott sem langol mar a szerelem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!